Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Lady Gaga’nın Başrolde Olduğu A Star is Born’un Fragmanı

Lady Gaga’nın Başrolde Olduğu A Star is Born’un Fragmanı

"A Star is Born" 1937'de sinemalarda gösterilmiş bir romantik müzikal dram ve Bradley Cooper bu klasiği Lady Gaga'yla birlikte yeniden sinemaya uyarlıyor.

Müzisyenlerin hayatı sinema için her zaman ilgi çekici bir konu alanı oldu. Yıllardır birçok müzisyenin gerçek gerçek yaşamının sinemaya uyarlandığını veya onlardan esinlenerek yazılan ve çekilen filmleri gördük. “A Star is Born” 1937’de sinemalarda gösterilmiş bir romantik müzikal drama. Ve Bradley Cooper bu klasiği yeniden sinemaya uyarlıyor hem de Lady Gaga’yla birlikte!

Bradley Cooper giderek Amerikan sinemasında kendine yer edinen bir oyuncu. Hatta artık sadece bir oyuncu değil, yönetmen ve yazar ayrıca. Şimdi de sinemacı “A Star is Born”un yeniden uyarlamasını yazıyor, yönetiyor ve filmde oynuyor.

Bradley Cooper ve Lady Gaga Birlikte Şarkı Söylüyor

Filmin fragmanı Cooper’ın karakterini görmemizle başlıyor. Cooper tarafından canlandırılan Jackson Maine alkolizmle savaşan bir country söz yazarı ve müzisyeni. Filmde Maine karakterinin bu sorunu dışında müzikal anlamda da bir şeyler yaşayacağını söyleyebiliriz. Ki zaten Lady Gaga’nın canlandırdığı Ally karakterinin yerel bir sahnedeki performansını görünce filmin yönünün nereye gideceğini az çok anlayabiliyoruz.

Lady Gaga’nın canlandırdığı karakter Ally’se kendi şarkılarını söylemekten çekinen, rahatsızlık duyan biri. Ve bu karakterin Maine’in hayatına girmesiyle fragmanın ilerisinden söyleyebiliriz ki Maine ve Ally’yi fırtınalı bir aşk ve kariyerlerinin birlikte başlayıp ayrılması gibi eylemler yaşanacak. Zaten Lady Gaga ve Bradley Cooper’ı birlikte sahnede şarkı söylerken de görüyoruz fragmanda.

Film bir yeniden yapım olmasına rağmen Lady Gaga film için filmin yazarlarıyla yeni şarkılar yazıp kaydetmiş. Yani müzikal bir filmin yeniden yapımında yeni şarkılar duymak hoş olacak. Hikayeler aynı olsa dahi sonuçta rolü canlandıran sanatçıların role katkısı olması çok hoş. Filmin ayrıca tüm şarkı kayıtları da canlı kaydedilmiş.

Bradley Cooper dediğimiz gibi romantik komedilerden çıkan ve giderek daha fazla dramalarda oynayarak oyunculuğunu kanıtlamış biri. Lady Gaga’nın ise zaten müzik kariyerine diyecek bir yorumumuz yok. Müzisyen Gaga son zamanlarda American Horror Story gibi yapımlarla da oyunculuğa meraklı olduğunu ve güzel oynadığını göstermişti. “A Star is Born” filminin müzikal severleri gayet memnun edeceği fragmanından belli.

Görsel: YouTube