Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Gucci Bloom Hayal Bahçesinde

Gucci Bloom Hayal Bahçesinde

Antik bir tiyatroda geçen Gucci Bloom kampanya filminde Anjelica Huston, Florence Welch, Jodie Turner-Smith ve Susie Cave yer alıyor.

Gucci markasının parfümü Gucci Bloom için gerçekleştirilen kampanyada dört yeni koku elçisiyle birlikte müzik videosu tadında bir kampanya filmi hazırlandı. Gerçeküstü bir hikayeye sahip video İtalya’nın kırsalında La Scarzuola‘da çekildi. Filmde dört farklı çiçek için oyuncu Anjelica Huston, İngiliz sanatçı Florence Welch, model Jodie Turner-Smith ve tasarımcı Susie Cave olmak üzere dört farklı koku elçisi yer alıyor.

La Scarzuola’nın terk edilmiş tiyatrosu çiçekler içinde

İki farklı evren arasındaki çizgiyi bulanıklaştıran mistik sahnelerle bezenen film hayal dünyasından esintiler sunuyor. Ödüllü fotoğrafçı ve yönetmen Floria Sigismondi tarafından yönetilen müzik videosu tadındaki kampanya filmine Mazzy Star tarafından seslendirilen Fade Into You parçası eşlik ediyor. Filmde bazı sahnelerde yer alan stop-motion çiçek sahneleri ise Brothers Quay tarafından hazırlanıyor.

La Scarzuola’nın terk edilmiş gizemli ve antik tiyatrosunun içinde gezintiye çıkan oyuncular serpişen çiçek yapraklarının arasında büyüleyici bir hayal bahçesinin içerisinde yolculuğa çıkıyor. Yönetmen Floria Sigismondi, Jacques Demy tarafından yönetilen Peau d’âne isimli Fransız müzikal filminden ilham alıyor.

Gucci Bloom, İtalyan sanat tasarımcısı Alessandro Michele’in vizyonu altında geliştirilen ve markanın “mutlak özgünlük” fikrinden esinlenen ilk parfüm olma özelliğini taşıyor.

Künye

Yönetmen: Floria Sigismondi
Animasyon: Brothers Quay
Müzik: Fade Into You – Mazzy Star
Söz: Hope Sandoval, David Roback

Görsel: YouTube, Instagram