Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kristal Elma 2017’nin Gündemini Tek Videoda Yakalayın

Kristal Elma 2017’nin Gündemini Tek Videoda Yakalayın

Bu yıl Kristal Elma'da iki gün boyunca olan biteni tek videoda özetledik.

Geçtiğimiz yıl Kristal Elma’ya biraz farklı yaklaşmıştık. Oturumları takip etmek, onlar hakkında yazı yazmak gibi kapalı alanda gerçekleşen etkinlikler yerine açık alanda, festival enerjisini dışa vuran etkinlikleri belgelemiştik. Film yapımcısı Tunç Top, Bigumigu için festival boyunca çevreyi gezmiş ve Kristal Elma’nın havasını aktarmayı amaçlamıştı.

Kristal Elma 2017‘de yine farklı şeyleri denemekten kaçınmadık. 2016’da Tunç’la birlikte ürettiğimiz videoları gün özeti olarak konumlandırmıştık. Bu yıl ise tek ve uzun bir vlog ile festivali özetlemeyi hedefledik. Bu yılki videomuzda etkinlik alanında olan bitenler, geçen yılı da hatırlatan karşılaşmalar, katılımcılarla yaratıcılık üzerine sohbetler, konuşmacılarla röportajlar ve Kristal Elma 2017’nin 2. gününde ana sahnenin sunucusu Yalçın Pembecioğlu ile kulisten görüntüler yer alıyor.

Kristal Elma 2017‘de olan biteni tek videoda yakalayabilirsiniz. Kristal Elma 2016’da ürettiklerimizi ise videonun altındaki yazımıza tıklayarak ulaşabilirsiniz. İyi eğlenceler!

 

Kristal Elma’yı TunçTop’la Fethettik

Görsel: Bigumigu