Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Krüw’ün FLAGZ Sergisinde Tasarladığı Bayraklar!

Krüw’ün FLAGZ Sergisinde Tasarladığı Bayraklar!

Birbirinden yaratıcı sanatçıların kolektifi Krüw'ün 22 Eylül'de açtığı FLAGZ sergisinde yer alan tüm işler dijital ortamlarda boy gösterdi.

Tematik sergiler kurgulayıp eser sahibi olma kültürünü geliştirmek için önemli adımlar atan sanatçı kolektifi Krüw, son sergisi FLAGZ’i tek günlüğüne 22 Eylül’de açmıştı. Sergiden birkaç gün önce ise 17 sanatçının da sergi için hazırladığı çalışmaların ön gösterimlerini Bigumigu’da yayınlamıştık.

Krüw, ilk üç sergisinde serigrafi baskı yaparak kişiye özel sanat parçaları hazırlamıştı. Sergileri sadece bir veya birkaç günlük etkinlik olarak görmeyip sınırlı sayıda üretilen eserlerin ziyaretçilerin evlerini süslemesi hedefine de sahipler. Böylece sergi bittikten sonra farklı adreslerde farklı parçalarla “sergilenmeye” devam ediyorlar. FLAGZ sergisi de ekibin kağıttan uzaklaştığı yeni bir yüzey üzerine çalıştığı sergisi oldu. Çünkü bayrak tasarladılar!

Krüw’ün Yeni Sergisi FLAGZ’in Minik İpuçları​ İlk Kez Bigumigu’da

Krüw, bugün de FLAGZ için ürettikleri eserleri Behance sayfaları üzerinden yayınladı. 22 Eylül’de sergiye gitme fırsatı bulanlara eserleri yeniden hatırlama; sergiyi kaçıranlar içinse eserleri tek tek inceleme fırsatı ayağınıza geldi!

Sergide yer alan 17 sanatçı ise; Bertan Berkol, Burak Beceren, Burak Şentürk, Bülent Gültek, Can Dağlı, Can Gürgül, Cins, Derin Çiler, Elif Varol Ergen, Ham, Kaan Bağcı, Kaan Bilaloğlu, Uçman Balaban, Murat Kalkavan, Selin Çınar, Yavuz Öztürk, Zezeah.

Bertan Berkol “House of Tranquility”

Burak Beceren “Do What You Have To Do”

Burak Şentürk “Oh Beer”​​​​​​​

Bülent Gültek “Error”

Can Dağlı “House Of Clarify”

Can Gürgül “Wicked”

Cins “Tamtamlar”

Derin Çiler “Respawn”

Elif Varol Ergen “Shape Shifter”

Ham “Harvey”

Kaan Bağcı “Yorgun Yıllar”

Kaan Bilaloğlu “Despacito”

Murat Kalkavan “At Başı”

Selin Çınar “Sineksavar”

Uçman Balaban “Hat3”

Yavuz Öztürk “Partizan Uzay Cephesi”

Zez Eah “Curse Of Bananas”

Görsel: Krüw