Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kiralık Kano Ofisler

Kiralık Kano Ofisler

ABD’li içecek üreticisi Lienenkugel, uzaktan çalışanlara özel tasarım kanolarla ferahlatıcı bir deneyim sunuyor.

Evden çalışma, küresel salgın ve enflasyon nedeniyle artık çok daha yaygın. Bu çalışma biçiminin en zor tarafı ise hareketsizliğe ve monotonluğa yenilmemek için ciddi bir çaba gerektirmesi. Çalışanların işini kolaylaştıran koşu bandı masası, karavan ofis gibi çözümlere burada ve şurada yer vermiştik. ABD’li içecek üreticisi Leinenkugels ise Canoebicle isimli araçla doğanın içinde çalışmayı öneriyor.

Kano ofisler, bugünden itibaren hizmete giriyor

Canoebicle; Wi-Fi, su geçirmez hoparlörler, çalışma masası, ergonomik sandalye, hem kullanıcı hem de ekranı için gölge yapan bir şemsiye ile WFAL (work from a lake/gölden çalışma) kültürünü temsil ediyor. Tabii sıcak bir havada küçücük bir kanoda çalışmak ne denli konforlu olur bilinmez ama marka isteyenleri bizzat deneyimlemeye davet ediyor.

Gerçekten deneyip iş gününe biraz macera katmak isteyen ABD’liler bugünden itibaren Denver, Milwaukee ve Pittsburgh’daki Lienenkugel teknelerinden saatine 16 dolar ödeyerek kiralayabilecek. Üstelik markanın altılı Summer Shandy içecek paketi de bu ücrete dahil. Marka, bu üç şehre uzak olanlar için de bir sürpriz hazırlamış. Kendi Canoebicle’ını kazanmak isteyenler için çekiliş düzenlemiş.

Marka, sosyal medya paylaşımında kampanyasını şöyle açıklamış: “Ayakta çalışma masalarını ve koşu bandı – masaları bir kenara bırakın! WFH kurulumunuzu yükseltmek üzereyiz. Uzaktan çalışmayı daha ilginç hale getirmek için yapılan Summer Shandy Canoebicle ile tanışın. Kano; WiFi, ergonomik koltuk ve daha fazlası ile donatılmış, bu sezon Zoom aramalarında gerçek bir sıçrama yapacaksınız. Bunu sevecek bir arkadaşını etiketle ve bu yaz WFC’nin (kanodan çalışma) nasıl yapabileceğini görmek için takipte kal.”.

Görsel: Instagram