Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Keyif Arayışında Yaşamlar

Keyif Arayışında Yaşamlar

LOLA MullenLowe imzalı Magnum animeleri, zevkleri ve amaçları farklı olsa da hayattan tat almayı isteyen insanlara odaklanıyor.

Magnum, kasvet ve monotonluğu yırtıp geçen zevkin ve hazzın peşinden koşan kampanyalarıyla biliniyor. Dondurmanın ilk ısırığında gelen kırılma sesini ikonik olarak kullanan marka, son kampanyasında kendini modern yaşamın bir kaçamağı olarak konumlandırıyor.

Seni mutlu eden deneyimlerin peşinden koş!

LOLA MullenLowe tarafından Avustralya’da gerçekleşen Japon Film Festivali’nde gösterilmek üzere yaratılan Pleasure Tales by Magnum adlı anime film serisinde keyifli anların peşinden koşmanın benzersiz duygusu yansıtılıyor. Powerhouse Animation Studios ile gerçekleştirilen ortaklık sonucu ortaya çıkan Butterfly ve Konnichiwa isimli iki anime film, farklı karakterlerde de olsan hayattan tat alma anlayışın farklı da olsa kendine zevk veren şeylerin peşinden gitmenin mutluluğuna odaklanıyor.

Her filmin kendine özgü konusu ancak iki ortak nokta bulunuyor. Magnum ve haz. Bir grup animasyon sanatçısı tarafından hazırlanan filmlerin ilkinde (Konnichiwa) şehrin kalabalık atmosferinden sıyrılıp parka kaçan kadın ve bankta karşılaştığı esrarengiz bir adam yer alıyor. Butterfly filmi ise, rutin hayatın monotonluğunda boğulmuş bir adamın hayatını renklendirmesini konu ediniyor.

Özenle hazırlanmış her iki filmde de ikonik Magnum siluetine atıfta bulunan gizli çizimler bulunuyor. İnsanın hayattan zevk duyduğu anlara vurgu yapan animeler, her insanın zevk anlayışının benzersiz olduğu gibi tüm zevklerin de farklı bir deneyim yaşattığını gösteriyor.

Künye

Müşteri: Magnum (Unilever)
Ajans: LOLA MullenLowe
İdari Yaratıcı Yönetmen: Tomás Ostiglia
Metin Yazarı: Germán Rivera
Sanat Yönetmeni: Talia Villena
Ajans Yapımcısı: Diego Baltazar
Prodüksiyon Şirketi: Powerhouse Animation Studios
İdari Yapımcı: Brad Graeber
Stüdyo Yöneticisi: Bruce Tinnin
Yönetmen: Kellen Stover
Müzik: Pieter De Graaf

Görsel: YouTube, LOLA MullenLowe