Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Isıtma Sistemiyle Donatılmış Mont

Isıtma Sistemiyle Donatılmış Mont

Her mevsime ve her türlü hava koşuluna adapte olabilen UZE Heated Jacket, giyilebilir ısıtma çözümlerine yeni bir boyut katıyor.

Elektronik donanım içermeyen ısıtıcı yelek, vücut sıcaklığını koruyan eşofman gibi gözde kişisel ısıtma çözümlerini şu derlemede listelemiştik. Enflasyonun etkileri ve çevre bilincinin yükselmesi nedeniyle bu tür kişisel ısıtma çözümleri yükselişini sürdürüyor. Bu haberin konusu olan UZE Heated Jacket’ın yaratıcıları, işi ileri bir seviyeye taşıyarak bir tür giyilebilir elektrikli soba yaratmış.

Sıcaklığı ayarlanabilen 4 ayrı grafen ısıtma yastığı içeriyor

Yalnızca kış için değil 4 mevsim için tasarlanan UZE Heated Jacket; yazın, kışın ve şiddetli yağmurlu havalarda giyilmesine olanak tanıyan bir dizi modüler tasarım öğesine ve özelliğe sahip. Su geçirmeyen ve nefes alabilen mont, 8 cepli. Ayrıca soğuk havalarda sıcaklığı ayarlanabilen 4 ayrı grafen ısıtma yastığına sahip.

Tasarım, Carolina Gutierrez’in imzasını taşıyor. Teknoloji meraklıları, UZE markasına en çok taşınabilir şarj cihazlarından aşina. Şirket bu mont için şarj cihazlarındaki ustalığını da bir avantaj olarak kullanıyor; ilk kez bu cihazları moda ürünlerine entegre ediyor.

Montun göğüs kısmındaki düğme, ısı yastığının farklı sıcaklık ayarları arasında geçiş yapmayı sağlıyor. Ceketin en çok dikkat çeken özelliklerinden biri de son derece modüler olması. Başka bir deyişle pek çok parçası saniyeler içinde sökülüp takılabiliyor. Çıkarılabilir bir kapüşonu, çıkarılabilir bir iç astarı, kollarında gizli parmaksız eldivenleri, bir kar eteği ve hatta kıştan yaza geçiş yapmayı sağlayan koltuk altı fermuarları bulunuyor. Ceketin uyarlanabilir tasarımı onu her mevsim için mükemmel kılıyor ve tescilli UZEShield Kumaşı aşırı yağışlara dayanabiliyor. Hatta yağmur fırtınalarında bile su geçirmiyor.

Kicstarter’da fonlanan UZE Heated Jacket, kıs sürede hedefinin katbekat üzerinde destek toplayarak başarıyla yoluna devam ediyor.

Görsel: Kickstarter