Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Migros’tan Uçan Market!

Migros’tan Uçan Market!

Müşterilerinin alışveriş deneyimi her gün daha iyiye taşıyan Migros, Uçan Market’i yayınladığı iki reklam filmiyle duyurdu.

Migros One, Migros mobil uygulamasındaki kullanıcılarının çeşitli ve değişen ihtiyaçlarını her gün daha iyi bir alışveriş deneyimi sunarak karşılamaya ve son teknoloji trendlerini takip ederek hizmetlerini çeşitlendirmeye devam ediyor.

Migros’un drone ile teslimat teknolojisi “Uçan Market”

Yirmi beş yılı aşkın tecrübesiyle, online market alışveriş sektörünün öncü markası Migros Sanal Market ve “Deniz üstü bulut mutfak” konsepti ile yemek servisine başlayan Migros One Kitchen pizzalardan ev yemeklerine, tatlılardan çorbalara kadar birçok ürünü Migros Uçan Market ile müşterilerine ulaştırmayı sürdürüyor. Migros Uçan Market, gelecekte hayatlarımızın büyük bir parçası olacak insansız teslimat yöntemlerinden biri olan drone ile teslimat teknolojisi olarak karşımıza çıkıyor.

Tüm e-ticaret operasyonlarını tek bir uygulamada birleştiren Migros One, her eve ulaşabilme vizyonuyla, teknoloji yatırımlarına ve inovasyon çalışmalarına devam ediyor.

Görsel: Migros