Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İhtiyaca Göre Başka Bir Mobilyaya Dönüşebilen Modüler Mobilya Sistemi

İhtiyaca Göre Başka Bir Mobilyaya Dönüşebilen Modüler Mobilya Sistemi

MOJUHLER, kullanıcının kendi kendine monte edebildiği parçalardan oluşan bir mobilya sistemi olarak Kickstarter'da fonlanıyor.

Diyelim ki bir sandalyeden sıkıldınız, sandalyenin bir parçası kırıldı veya o sandalye kullanılmadığından evde bir fazlalık haline geldi. Peki o sandalyeyi atmak yerine onun parçalarıyla ihtiyaç duyduğunuz başka bir eşya yapmaya ne dersiniz? İşte MOJUHLER kullanıcıya böyle bir özgürlük alanı vermek üzere tasarlanmış. Bir eşyayı çöpe atmak yerine ona ait elemanlarla kendine özel yeni bir eşya yaratmak hem çevreci hem de eğlenceli olabilecek bir uğraş.

10 farklı boyut ve 8 farklı renk seçeneği olan silikon şerit parçaların en küçük boyutlu olanları 10 cm x 10 cm. Bu en küçük parçayı, genişliği aynı kalan ve uzunluğu her seferinde 10’ar cm artırılmış 9 farklı parça izliyor. Dolayısıyla en büyük parça da 10 cm x 100 cm. Sistemi pratikleştiren bir etken olarak silikon parçaların delikli oluşu, sistemdeki özel gönyeler ve civatalar büyük rol oynuyor.


Bauhaus akımına yakın duranların, işlevsel, yaratıcı ve sade mobilyalardan hoşlananların beğenisini kazanan MOJUHLER mobilya sistemi projesi şu anda Kickstarter’da fon topluyor.

Görsel: MOJUHLER