Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İşçi Filmleri Festivali Tanıtım Filminde Evde Kalamayan İşçiler Var

İşçi Filmleri Festivali Tanıtım Filminde Evde Kalamayan İşçiler Var

Bu yıl çevrimiçi gerçekleşecek Uluslararası İşçi Filmleri Festivali tanıtım filminde evde kalamayan emekçiler yer alıyor.

Bu yıl 15.si düzenlenecek Uluslararası İşçi Filmleri Festivali (İFF) COVID-19 nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleşecek. YouTube üzerinden yayınlanacak özel gösterimlerin yanı sıra yönetmenler ile söyleyişiler yapılacak. Ayrıca atölyeler ve çalıştaylar gibi çeşitli organizasyonlar olacak.

İşçi Filmleri Festivali bugün başlıyor

1 Mayıs’ta başlayıp 8 Mayıs’a kadar devam edecek olan festivalin programı da belli oldu. Bu yılın festival sloganı ise “Evde kalamayanları gör” olarak belirlendi. Festivalin açılışı bugün saat 20:00’de gerçekleşecek. Alican Yücesoy’un sunuculuğunu üstlendiği İFF gala programına Ercan Kesal, Mert Fırat ve yurt dışından yönetmenler katılacak. Festivalde süresince toplamda 43 film çevrimiçi olarak izlemeye açık olacak.

Tanıtım filminde COVID-19 zamanı çalışmak zorunda olan emekçiler var

İşçi Filmleri Festivali için hazırlanan tanıtım filminde ise bu yıl evde kalamayan emekçiler yer alıyor. Festival başta sağlık çalışanları olmak üzere, hizmet sektörünün çeşitli birimlerinde çalışan emekçilere, market çalışanlarına, inşaat işçilerine, otomotiv işçilerine ve evde kalamayan diğer tüm çalışanlara ithaf edilecek.

15. İşçi Filmleri Festivali’nin programına buradan ulaşabilirsiniz. Festival boyunca gösterilecek olan filmler hakkındaki detaylı bilgiler ise bu adreste yer alıyor.

Görsel: İFF