Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Herkesin Biraz Rahatlamaya İhtiyacı Var

Herkesin Biraz Rahatlamaya İhtiyacı Var

Choice Hotels'in yeni reklam filmi iş yerindeki stresin ve tatile çıkmamanın yol açtığı büyük patlamayı ekrana getiriyor.

İş stresi malumunuz. Yorgunluk, gerginlik derken insan bir kaçamağa, her şeyi ardında bırakıp bir rahatlamaya ihtiyaç duyuyor zaman zaman. Choice Hotels Asia-Pac için hazırlanan reklam filmi de bu önemli ihtiyacı mizah yüklü ve absürde varan bir abartıyla ele alıyor.

Yapılan bir araştırmaya göre, Avusturalya ve Yeni Zelanda, gelişmiş ülkeler arasında yıllık izni en az kullananlardan. İnsanların %65’inden fazlası iş yerinden aşırı stres içerisinde. Choice Hotels’in filmi de bu istatistiklere dayanıyor. Hiç izne gitmeyen ve aşırı stres yüklü bir iş ortamında minicik bir şeyin tetiklemesiyle nasıl bir patlama yaşanabileceğini anlatıyor. Film mizah yüklü de olsa ortamdaki gerilimi, insanların iç sıkıntısını aktarmayı çok güzel başarıyor.

Reklam ajansı Akkomplice tarafından yaratılan film, büyük bir kampanyanın bir ayağı. Kampanyada insanların kaçamak yapmasını kolaylaştıracak yollar sunulmuş. Örneğin, kampanyanın internet sitesi NeedaBreak.com üzerinden tatil ayarlamaları yapılabiliyor. Bunun dışında kampanya; açıkhava, radyo, sosyal medya ve halkla ilişkiler çalışmalarıyla da destekleniyor.

Künye:
Reklamveren: Choice Hotels Asia-Pac
Reklam Ajansı: Akkomplice Avusturalya
Yaratıcı Yönetmen: Kenny Hill
Yapım Şirketi:
The Producers
Yönetmen ve Görüntü Yönetmeni: Mitch Kennedy
Yapımcı: Noelle Jones
Medya: Gravia Media

Görsel: YouTube