Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
HBO Max’ten Bilim Kurgu Animasyon Dizisi: Scavengers Reign

HBO Max’ten Bilim Kurgu Animasyon Dizisi: Scavengers Reign

HBO Max, yetişkinlere yönelik bilim kurgu animasyonu Scavengers Reign’in 2023'te dizi olarak yayına gireceğini duyurdu.

Joseph Bennett ve Charles Huettner tarafından yazılıp yönetilen Scavengers isimli kısa film ilk kez 2016’nın Aralık ayında Adult Swim’in Toonami bloğunda izleyiciyle buluşmuştu. O dönem oldukça ses getirmiş, belli bir hayran kitlesi edinmişti. HBO Max dün yaptığı bir açıklamada, bu bilim kurgu drama niteliğindeki etkileyici animasyonu dizi formatında sipariş ettiğini duyurdu. Dizinin ismi Scavengers Reign olacak.

Gizemli bir gezegende hayatta kalmaya çalışan insanlar

2023 yılında prömiyeri yapılacak olan dizi yine animatör, yönetmen ve yazar iklisi Joseph Bennett – Charles Huettner tarafından hayata geçirilecek. Dizinin yapımcılığını yakında çıkacak olan Beavis and Butt-Head Do the Universe‘in ve The Boys: Diabolical‘ın arkasındaki ödüllü animasyon yapım şirketi Titmouse üstlenecek. Dizi ilk olarak Annecy Animasyon Festivali’nde izleyiciyle buluşacak.

Scavengers Reign, güzel fakat zorlu koşullara sahip bir gezegende mahsur kalan hasarlı bir uzay gemisinin mürettebatını konu alıyor. Kaçabilmek veya kurtarılmak için hayatta kalmaya çabalayan bu mürettabat zamanla gezegenin gerçek doğasını öğrenmeye başlıyor.

Dizide emeği geçecek olan diğer isimler ise süpervizör yönetmen olarak Benjy Brooke, baş yapımcı olarak Chris Prynoski, Antonio Canobbio, Shannon Prynoski ve Titmouse’dan Ben Kalina olarak sıralanıyor. Green Street Pictures adına Sean Buckelew ve James Merrill ortak yapımcı olarak görev alacak.

2016’da yayınlanan kısa film “Scavengers”:

Görsel: HBO Max