Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
“Scavengers Reign” Netflix’e Geliyor

“Scavengers Reign” Netflix’e Geliyor

Max’in orijinal bilim kurgu animasyon dizisi “Scavengers Reign” Netflix’e geçiş yapıyor.

Joseph Bennett ve Charles Huettner tarafından yazılıp yönetilen Scavengers isimli kısa film ilk kez 2016’nın Aralık ayında Adult Swim’in Toonami bloğunda izleyiciyle buluşmuştu. HBO Max (şimdiki adıyla Max) 2022’de bu bilim kurgu drama niteliğindeki etkileyici animasyonu dizi formatında sipariş ettiğini duyurmuştu. Dizinin adının da Scavengers Reign olacağı açıklanmıştı.
Orijinal Max dizisi olan yapım, şimdi de Netflix’e geçiş yapıyor.

Netflix rakiplerine ait orijinal içeriklerin Netflix’e geçişine daha önce de şahit olduk. “A Max Original” olarak izleyiciyle tanışan ve yayına girdiğinden bu yana tartışmasız bir başarıya imza atan Scavengers Reign de bu kervana katılmış oldu. Netflix; Warner Bros. Discovery ve yan kuruluşu HBO’dan daha fazla lisans satın alıyor ve Temmuz 2023’ten bu yana hizmete giren birkaç yapım var.

Henüz sadece ABD’dedeki ve Birleşik Kırallık’taki Netflix izleyicileriyle buluşacak

12 bölümlük dizinin seslendirme kadrosunda Sunita Mani, Wunmi Mosaku, Alia Shawkat, Bob Stephenson ve Ted Travelstead yer alıyor. Konusu, uzak bir dünya olan Vesta’daki bir uzay felaketinden sağ kurtulanların etrafında dönüyor. Ekosistemde ürkütücü, fantastik ve ölümcül uzaylı yaşamı hakim.

Animasyonun şimdilik ABD’de ve Birleşik Krallık’ta Netflix’e geleceğiyle ilgili net bilgi var. Yayının başlangıç tarihi ise 31 Mayıs 2024.

Dizinin animasyonları Titmouse, Inc. ve Green Street Pictures tarafından yapılıyor. Bunlardan ilki Agent Elvis, Trivia Quest, Love, Death and Robots ve Big Mouth gibi çok sayıda Netflix yapımında çalışmış.

Netflix’e geçiş, dizinin 19 Ekim 2023’te Max’te (önceki adıyla HBO Max) gösterime girmesinden aylar sonra gerçekleşti. Burada hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden gelen büyük övgülerin etkisi var.

Görsel: Max


Bigumigu Yazarı
| GENEL