Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Halat Görünümünde Etkileşimli Aydınlatma

Halat Görünümünde Etkileşimli Aydınlatma

StudioKnob, "Click" adlı halat görünümünde, etkileşimli ve mıknatıslı bir aydınlatma düzeneği tasarladı.

Ateşle oynar gibi kontrol edilen Breeze’den, muz gibi soyularak kontrol edilen Rolo’ya kadar pek çok etkileşimli ve yaratıcı aydınlatma tasarımına Bigumigu’da yer verdik. StudioKnob’un Click adlı çalışmasıyla, kullanıcıya etkileşime davet eden bu aydınlatmalara bir yenisi daha eklendi.

Halat Görünümünde Etkileşimli Aydınlatma

Mıktanıslı lamba, metal yüzeylere “klik” diye tutunuyor

Aydınlatmada açma kapama işlevi gören ışık anahtarını yeniden yorumlamayı amaçlayan İsrailli tasarım stüdyosu StudioKnob, ip görünümlü bir aydınlatma düzeneği yarattı. Kullanıcıları dokunmaya, değiştirmeye ve etkileşime çağıran tasarım, iki metal uçtan ve ipten bir gövdeden oluşuyor. Click, iki ucunu birden metal yüzeye temas ettirdiğinizde mıknatıslı yapısı sayesinde bu yüzeye tutunuyor. Bu sırada da tıpkı adı gibi klik sesi çıkarıyor.

LED ampüllerle bezeli halat

Tasarımın parçaları, içlerinden geçebilecek düşük voltajlı elektriği iletebiliyor. Bu sayede, Click’i uçlarından metal bir yüzeye temas ettirdiğinizde, halattaki LED ışıklar yanıyor. Farklı halat uzunluklarında versiyonları sunulan ip aydınlatma, sonsuz şekil ve kombinasyonlarda yerleştirilebiliyor. Halat esnek olduğundan, kullanıcı halatı kıvırarak ya da bağlayarak çeşitli şekillere sokabiliyor. Tasarım şu anda stüdyonun internet sitesinden sipariş edilebiliyor.

Halat Görünümünde Etkileşimli Aydınlatma Halat Görünümünde Etkileşimli Aydınlatma

 

Halat Görünümünde Etkileşimli Aydınlatma

Halat Görünümünde Etkileşimli Aydınlatma

Görsel: StudioKnob