Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Global Goals Jam İstanbul 2020 Başvuruları Başladı

Global Goals Jam İstanbul 2020 Başvuruları Başladı

18 – 20 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek ATÖLYE ve imece iş birliğiyle düzenlenen Global Goals Jam İstanbul 2020 için başvurular başladı.

Küresel bir kalkınma ağı oluşturmak amacıyla kurulan Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’nın (UNDP) bir etkinliği olan Global Goals Jam tasarımcı ve üreticileri bir araya getiriyor. İstanbul ayağı 3 yıldır ATÖLYE ve imece iş birliğiyle düzenlenen Global Goals Jam bu yıl Komünite Bodrum ve NEXTLAB kolaylaştırıcılığında 18 – 20 Eylül 2020 tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleşecek.

Global Goals Jam, 2016 yılından bu yana tasarımcıları, paydaşları, çeşitli disiplinlerden yaratıcı profesyonelleri ve sürdürülebilirlik uzmanlarını buluşturuyor. 18 – 20 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek etkinlikte kısa sürede hayata geçecek fikirler ile uzun süreli etki yaratmaya yönelik çalışmalar yürütülecek.

ATÖLYE’den açık çağrı

30’dan fazla şehirde eş zamanlı olarak düzenlenecek bu etkinlikte üç gün boyunca üç meseleye odaklanılacak. Markalar ve müşteriler arasında satın alma sonrasında doğru ilişki kurularak ürün kullanım ömrünün uzaması nasıl sağlanabilir? Uzaktan eğitimde akran öğrenimi ve sosyalleşme imkânları nasıl yaratılabilir? Şehirlerde herkes için erişilebilirlik sağlayan ve sağlığımızı koruyan tasarımlar nasıl uygulanabilir? Katılımcılar bu üç soru üzerinden hedefler doğrultusunda çözüm bulmaya çalışacak.

ATÖLYE, Global Goals Jam Istanbul 2020 etkinliğinde yer almak isteyen katılımcılar için bir açık çağrı yapıyor. Global Goals Jam Istanbul’da yer almak isteyen katılımcılar 11 Eylül Cuma gününe kadar başvuruda bulunabilir. Etkinlik hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Görsel: ATÖLYE