Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Gelecek Zaman: Andrés Colmenares ile Söyleşi

Gelecek Zaman: Andrés Colmenares ile Söyleşi

ATÖLYE Akademi’nin güncel konuları ve uzun süreli düşünce şekillerini ele aldığı Future Tense serisininin konuğu IAM kurucu ortağı Andrés Colmenares olacak.

Karışık bir dönemin içerisinden geçiyoruz. Haberler, her gün yaşanan yeni gelişmeler belki de gelecek hakkında düşünmemizi engelliyor. Öte yandan hayatın bu yavaşlığı yeni bakış açıları kazanmak ve uzun vadeli düşünmek için bir fırsat sunuyor. ATÖLYE Akademi de Future Tense (Gelecek Zaman) serisinde dünyanın farklı noktalarından konuklarıyla uzun süreli düşünce şekillerini izleyici kitlesi ile birlikte ele alıyor. Daha önceleri Future Tense etkinliklerinde Noah Raford ve Dan Hill ile konuşmalar gerçekleştirilmişti.

Andrés Colmenares, Everything Manifesto üzerine konuşacak

Future Tense serisinin üçüncü etkinliği 17 Haziran günü gerçekleşecek. Serinin üçüncü etkinliğinde IAM kurucularından Andrés Colmenares konuk olacak. Bir medya laboratuvarı olan IAM, dijital ekonominin ve internet kültürünün ilerleyen dönemlerdeki potansiyel değişimlerini araştırıyor. Colmenares, konuşmasında Everything Manifesto (Her şey Manifestosu) üzerinde duracak ve izleyicilere tanıtacak. Billion Seconds Initiative (Milyar Saniye İnisiyatifi) ile kelimeleri aksiyonlara nasıl dönüştürdüğünü anlatacak. Katılımcılar, Zoom üzerinden gerçekleştirilecek konuşmada sanal odalara ayrılarak sunumda bahsedilen konuları tartışacak.

Program; her türlü kuruluştan liderler, fark yaratan yenilikçiler, pazar araştırmacıları, trend analistleri, politika yapıcıları, sosyal bilimciler, ve gelecek hakkında üretken olmak isteyen açık fikirli herkesin ilgisini çekecek bir içeriğe sahip. İngilizce gerçekleşecek etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak için bu bağlantıyı ziyaret edebilir ve etkinlik için kayıt oluşturabilirsiniz. Gelecek Zaman: Andrés Colmenares ile Söyleşi, 17 Haziran Çarşamba günü saat 17:00’de başlayacak.

Görsel: ATÖLYE