Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Dinamik Kokteyl Dolabı

Dinamik Kokteyl Dolabı

Cairn Young ve Ian Spencer’ın tasarladığı Cubrick Cabinet özellikle etkinliklere renk katabilecek sıra dışı bir dolap olarak dikkat çekiyor.

Dolapların çoğu duvara veya odanın bir köşesine dayanacak şekilde tasarlanıyor. Peki bu kalıbın dışına çıkarak mekanın merkezine yerleştirilebilecek kullanışlı bir tasarım yapılamaz mı? Sabit ve hantal bir dolap yerine dinamik ve şık bir depolama alanı yaratılamaz mı? Cairn Young ve Ian Spencer’ın tasarladığı Cubrick Cabinet bu soruların cevabı niteliğinde. Sıradan dolaplara göre farklı bir açma-kapama sistemine sahip olması, sihirbaz kutularını andıran görünümüyle dikkat çekiyor bu dolap.

Cubrick Cabinet endüstriyel tasarımcı Cairn Young ve dolap üreticisi Ian Spencer’ın yürüttüğü Yard Sale Project kapsamında üretilmiş bir tasarım. İkili bu projede güç birliği yapıyor ve böylece Young’ın eşsiz tasarımları Spencer’ın bu tasarımları hayata geçirme becerisiyle birleşiyor. Proje tek defalık küçük mobilya tasarımlarıyla ilerliyor. İkili için Cubrick Cabinet, hassas mühendislik bileşenlerini ve parlak kumaşları titizlik bir işçilikle bir araya getirdikleri özel bir parça.

Cubrick Cabinet partilerde sohbet noktası olabilir

Ian Spencer, Bucks New Üniversitesi’nde Mobilya Tasarımı ve İşçiliği bölümünü birincilikle tamamlamış. Cairn Young ise Londra’daki Kraliyet Sanat Koleji’nde (Royal College of Art) ders vermiş bir tasarımcı.

Cubrick Cabinet, aynı zamanda partilere cazibe katan bir kokteyl dolabı ve partideki insanların yan yana geldiği bir sohbet noktası olarak da kurgulanmış. Dolap, astarı ve kaplaması isteğe göre farklı ya da aynı renklerde olacak şekilde sipariş edilebiliyor. Ayrıca yüksekliği 1-1,60 m arasında olacak şekilde farklı boyutlara ve bölme sayısına sahip Cubrick Cabinet’ler sipariş etmek mümkün.

Cubrick Cabinet Cubrick Cabinet Cubrick Cabinet

Görsel: Yard Sale Project