Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
ATÖLYE Akademi’den Öğrenme Topluluğu için Açık Çağrı

ATÖLYE Akademi’den Öğrenme Topluluğu için Açık Çağrı

ATÖLYE Akademi, Belirsizlik İçinde Yön Bulma teması etrafında bir araya gelecek yeni bir Öğrenme Topluluğu oluşturmak için açık çağrı yapıyor.

Pandemiyle birlikte yakın veyahut uzak geleceğe dair belirsizliklerin ve değişimlerin daha hızlı yaşandığı bir sürecinin içinden geçiyoruz. Böylesine bir süreç içerisinde birlikte çalışmak, olaylara sistemsel yaklaşmak, ve strateji belirlemek her zamankinden daha fazla önem taşıyor. ATÖLYE Akademi de bu belirsiz dünyada yön bulmak için dönüştürücü bir öğrenme yolculuğu tasarlıyor ve Öğrenme Topluluğu oluşturmak için açık çağrı gerçekleştiriyor. Karmaşık ve belirsizlikler dünyası içerisinde dönüşümün içinde olmayı hedefleyen ve parçası olduğu topluluklarda değişime öncülük etmek isteyen herkes ATÖLYE Akademi’nin Öğrenme Topluluğu‘na davet ediliyor.

Öğrenme deneyiminde neler var?

Dijital alanda gerçekleşecek tamamen ücretsiz bu sosyal öğrenme yolculuğunda her biri 28 günlük öğrenme deneyimi olarak tasarlanmış beş farklı tema bulunuyor. Farklı zaman aralıklarında gerçekleştirilecek programlarda; Liderlik, Sistem Tasarımı, İş Birliklerini Kolaylaştırmak, Strateji ve İnovasyon, Deneyim Tasarımı konuları ele alınacak.

28 günlük süreçte; her biri iki saat sürecek etkileşimli Zoom seansları, mikro öğrenme, soru-cevap, topluluğa özel sanal buluşmalar ve etkinlikler gibi farklı deneyimler sunulacak. Katılımcılar, ATÖLYE Komünitesi’nde yer alan tecrübeli uygulayıcılar ve düşünce önderlerinin deneyimlerinden faydalanacak. Ayrıca teoride derinleşmeyi sağlayacak farklı ek kaynaklar ve bireysel gelişimi destekleyecek programlar da katılımcıların paylaşımına ve etkileşimine açık olacak.

Öğrenme Topluluğu için son başvuru tarihi 8 Temmuz

Topluluğa katılmak isteyenlerin bir form doldurarak başvuruda bulunmaları gerekiyor. ATÖLYE Akademi Öğrenme Topluluğu için yapılacak olan başvurular; kapsayıcılık, çeşitlilik ve çok disiplinlilik kıstaslarına göre değerlendirilecek. Başvurular sonucunda topluluğa katılmaya hak kazanan katılımcılar bu sosyal öğrenme yolculuğunun ve dönüştürücü deneyimlerin bir parçası olacak.

Başvurular 8 Temmuz tarihinde son buluyor. Topluluk kapsamında tasarlanan programlar ve destekleyici içerikler başvurular sonucu topluluğa dahil olan herkese ücretsiz bir deneyim olarak sunulacak. ATÖLYE Akademi’nin Öğrenme Topluluğu hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuruda bulunmak için bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Görsel: ATÖLYE