Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
ATÖLYE Akademi’nin İlk Workshop’ı: Özgürleştiren Yapılar

ATÖLYE Akademi’nin İlk Workshop’ı: Özgürleştiren Yapılar

ATÖLYE Akademi’nin ilk workshop’ı Liberating Structures Sanal Derinleşme 21-22 Nisan’da internet üzerinden gerçekleşecek.

COVID-19 salgın ile birlikte bir birçoğumuz alışık olmadığımız bir sürecin içinden geçiyoruz. Topluluk olarak deneyimlediğimiz böylesine bir süreçte daha geniş bir yelpazede pratik yaklaşımlara ihtiyaç duyuyoruz. ATÖLYE Akademi de bu değişim sürecindeki ilk workshop’ını internet üzerinden gerçekleştirerek deneyimsel bir sanal öğrenme alanı yaratıyor.

ATÖLYE Akademi’den toplamda 8 saatlik çevrimiçi oturum

Liberating Structures (Özgürleştiren Yapılar) Sanal Derinleşme 21-22 Nisan tarihleri arasında internet üzerinden gerçekleşecek. Anna Jackson ve Fisher Qua liderliğinde düzenlenecek iki günlük etkinlik ile eşitli durumlarda kaliteli iş birliklerini nasıl kolaylaştırabileceğini keşfedebilecek. Bu workshop’ın sonunda katılımcılar Liberating Structures’ın (LS) ne olduğunu bütünüyle kavrama şansı yakalayacak.

İki gün içerisinde toplamda 8 saatlik çevrimiçi oturum gerçekleştirilecek. Bu kapsamlı program sayesinde sanal ortamda 7 ila 12 orijinal Özgürleştirme Yapısı deneyimleyecek. Bununla birlikte çevrimiçi ortamlarda Özgürleştirme Yapılarını kolaylaştırma deneyimi yansıtılacak.

ATÖLYE Akademi “Ciddi ama şen bir merak duygusu” ile çıkacağı bu keşifte ilgilenen herkesi LS uygulayıcıları topluluğunun bir parçası olmaya davet ediyor. Etkinlik dili İngilizce olacak. Liberating Structures (Özgürleştiren Yapılar) Sanal Derinleşme hakkında daha fazla bilgiyi buradan alabilir biletlere ise bu uzantıdan ulaşabilirsiniz.

Görsel: ATÖLYE