Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
ATÖLYE Akademi’den Yeni Bir Program Serisi: Belirsizlik İçinde Yön Bulma

ATÖLYE Akademi’den Yeni Bir Program Serisi: Belirsizlik İçinde Yön Bulma

Belirsizlik İçinde Yön Bulma Serisi, bilinmezliğin bu denli arttığı dünyada yön bulma şekilleri keşfetmek için öğrenme alanı açıyor.

COVID-19’un pandemi olarak adlandırılması ile küresel anlamada belirsiz bir sürece girildi. Halihazırda son 20 yıldır deneyimlenen hem bireysel hem toplumsal karmaşanın seviyesinin artması belirsizliğe ve krize öncülük ediyor. 20. yüzyıla ait yaklaşımlar ve düşünce modelleri geçerliliğini yitiriyor. Yakın veyahut uzak geleceğe ışık tutan yaklaşımlara ve tahminlere eskisi kadar güvenmek mümkün değil. Bu belirsizlik içerisinde yön bulmak ve hatta küresel anlamdaki değişime öncülük etmek gerekiyor.

Karmaşık dünyada problemleri çözmek için bir keşif alanı: Belirsizlik İçinde Yön Bulma Serisi

ATÖLYE Akademi tarafından gerçekleştirilecek Belirsizlik İçinde Yön Bulma Serisi şüphenin arttığı ve değişkenlerin ansızın farklılaşabildiği böylesine bir dünyada yeni bir alan açıyor. Seri; belirsizlik içinde birlikte çalışmaya, liderliğe, sistemsel yaklaşımlara, strateji ve inovasyon konularına odaklanıyor. Etkinlik kapsamında gerçekleştirilecek programlar katılımcıya doğru zamanda doğru deneyleri yapacak cesareti kazanmak için ilham verecek.

Seri kapsamında gerçekleşecek programların her biri dört hafta sürecek. ATÖLYE’nin deneyimli uygulayıcıları ve düşünce liderleri tarafından gerçekleştirilecek. Serinin ilk programı Uzaktan Birlikte Çalışmak, Cihan Koral ve Mert Çetinkaya liderliğinde gerçekleştirilecek. Bu programda katılımcılar aynı mekana ya da merkeze bağlı kalmadan birlikte çalışmanın temellerini kavrayacak. Uzaktan birlikte çalışmayı sürdürülebilir kılan yöntemleri deneyimleyerek pratik beceriler kazanacak. 6 Mayıs tarihinde başlayacak ve dört hafta sürecek olan programın biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Programlara katılanlar sertifika alacak

Seride gerçekleşecek Uzaktan Birlikte Çalışmak programının ardından üç program daha gerçekleştirilecek. Bengi Turan ve Engin Ayaz yürütücülüğünde Karmaşık Bir Dünyada Sistem Tasarımı, Gülin Ölçer ve Mehmet Akal öncülüğünde Belirsizlikler Dünyasında Strateji ve İnovasyon son olarak Kerem Alper ve Alper Tengüz Belirsiz Bir Dünyada Liderlik seride yer alan diğer programları oluşturuyor. Bu üç programa katılanlar “Belirsizlik İçinde Yön Bulma Sertifikası” almaya hak kazanacak. AYÖLYE, sertifika için gerekli olan üç programa kayıt olmak isteyenlere yüzde 20 oranında indirim uyguluyor.

Belirsizlik İçinde Yön Bulma Serisi hakkında bilgi almak programların tarihini ve içeriğini görmek için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Görsel: ATÖLYE