Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Garanti Sunar: Bartu Küçükçağlayan ve Feyyaz Yiğit YouTuber Oldu!

Garanti Sunar: Bartu Küçükçağlayan ve Feyyaz Yiğit YouTuber Oldu!

Eğlenceli ve başarılı oyuncular bir teknoloji kanalı açan iki genci canlandırdıkları, MegaTeknoForce adında bir YouTube kanalı açtı.

İnsanlar ikiye ayrılır. İnternette olanlar ve olmayanlar. İnternette olanlar da başka başka dallara ayrılır. YouTube’da olanlar, Twitter’da olanlar, Instagram’da olanlar ve başka yerde olanlar. Özellikle YouTube’da olanların sayısı Türkiye’de de giderek artıyor. Yerel ve milli YouTuber’larımız çoğalıyor, kanallarımız artıyor. En son Kelebekler filminde rol alan, Büyük Ev Ablukada’nın vokali Bartu Küçükçağlayan ve Ölümlü dünya filmindeki rolüyle bu sene karşımıza çıkan oyuncu, yazar, müzisyen Feyyaz Yiğit de az Garanti ama çok parodi ile bezenmiş bir kanalla YouTube’a giriyorlar.

Tek Tek Tiki Tek Tekno Force!

Eğlenceli oyuncular teknoloji hakkında kanal sahibi olan iki genci canladırıyor. Bartu’nun karakterinin adı Bora, Feyyaz’ınkiyse Mert. İkilinin tarzıysa gençleri yakalamaya çalışıyor. Kanalda şu an tanıtım videolarının dışında teknoloji testi videoları da mevcut. YouTube kanallarının adıysa MegaTeknoForce.

İkili kanalda teknolojiyi kimsenin bekleyemeyeceği bir şekilde test edeceğini dile getiriyor. Normal teknoloji testini herkesin yaptığını dile getiren ikili teknolojiyi çok garip şartlarda deneyeceklerini söylüyorlar. Kanalımıza hoş geldiniz videosunda da ikili kanalı nasıl açmaya karar verdiklerini gösteriyorlar takipçilerine. Gösteriyorlar evet, o anı canlandırıyorlar. Daha sonrasında birçok geçmiş anıyı canlandırıyorlar zaten.

İlk teknoloji testlerindeyse ikili bungee jumping yapmaya karar veriyorlar. Sonrasında o kadar yüksekten atlamaya korkan taze YouTuberlar Garanti ATM’sini bungee jumping’le atıp tam aşağıda telefonun önüne geldiğinde QR kodla para çekme teknolojisini deniyorlar. Başarılı da oluyorlar çok kısa bir an da olsa ATM ve telefon birbirini gördüğünde para çekebiliyorlar ve gökten para yağıyor.

Serinin arkasında ajans olarak yine Kompüter var. Kompüter, Garanti Bankası’yla Deneysel Bankacılık serisini gerçekleştirmiş ve adından çokça bahsettirmişti geçmişte. Reklam sektöründen olmayanlar bile Deneysel Bankacılık serisinin hayranı olmuştu. Reklamcılar da Garanti gibi bir bankaya, özellikle bankaya kısmını vurgulamak istiyorum, bu deneysel fikri kabul ettirebildiklerine şaşırmışlar ve alkışlamışlardı. Deneysel Bankacılık sonrası marka ve ajansın bu yeni birlikteliğinin de çok konuşulacağı kesin ama. İlk teknoloji testi daha bir hafta olmasına rağmen 1 milyon izlenmeyi geçti.

Bakalım Feyyaz ve Yiğit MegaTeknoForce kanalında daha ne Garanti Bankası uygulamalarını çılgın yöntemlerle test edecekler?

Künye:
Reklamveren: Garanti Bankası
Reklam ajansı: Kompüter
Yapım şirketi: Autonomy
Yönetmen: Ferit Katipoğlu & Ömer Sinir

Görsel: YouTube