Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
“Epic Split” 10. Yılında!

“Epic Split” 10. Yılında!

Forsman & Bodenfors, "Epic Split"in 10. yılını reklamla ilgili hayran videolarını ve esprili içerikleri derleyerek yaptığı bir paylaşımla kutladı.

2013 yılının Kasım ayında, Jean-Claude Van Damme’ın geri geri giden iki Volvo kamyona bacaklarını yaslayarak açtığı 1 dakikalık reklam tam bir efsaneye dönüştü. “Volvo Trucks Live Tests” serisinin bir parçası olan reklam filmini, bir haftadan kısa bir süre içinde 25 milyondan fazla kişi izledi.

Bu test sürüşü, Volvo FM’in sürüşünü kolaylaştıran ve dünyada bir ilk olan Volvo Dinamik Direksiyon teknolojisinin hassasiyetini ve yön dengesini göstermek için yapılmıştı. İspanya’da gün doğumunda kapalı bir iniş alanında tek çekimle kaydedilmişti. Andreas Nilsson tarafından yönetilen filme, Van Damme’ın mimikleri ve Enya’nın “Only Time” parçası apayrı bir karakter katmıştı.

Forsman & Bodenfors: “10 yıldır fizik yasalarına defalarca meydan okuyan herkese teşekkürler”

Bugün Epic Split, Volvo Trucks YouTube kanalında 118 milyonu aşkın izlenmeye ve 1 milyonu aşkın beğeniye erişmiş durumda. Reklamın yaratıcısı olan Forsman & Bodenfors’a göre film, reklamcılıkta yenilikçiliğin gücünü gösteren kültürel bir fenomen haline geldi.

Forsman & Bodenfors, Epic Split’in 10. yılını, reklamla ilgili hayran videolarını ve mizahlı içerikleri derleyerek oluşturduğu bir videoyla (yukarıdaki video) kutladı. 10 yıldır fizik yasalarına defalarca meydan okuyan herkese teşekkür etti.

Volvo ve Jean-Claude Van Damme’dan Efsanevi Hareket: The Epic Split

Görsel: Volvo Trucks