Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
En Sevdiğiniz Eşyalarınızı Spot Işığı Taşısın

En Sevdiğiniz Eşyalarınızı Spot Işığı Taşısın

Jong-su, spot ışık görünümlü rafıyla en sevdiğiniz eşyalarınızı vurgulayabileceğiniz Light Shelf'i tasarladı.

Bazı tasarımlar yanılsama yöntemiyle sürpriz yaparak insanları kendine çekiyor. Son dönemde bunun en iyi örneklerinden birini Rubik Küpü görünümünde kitaplık Rubika’da görmüştük. Yine aydınlatma tasarımları söz konusu olduğunda 3 boyutlu numarası yapan BULBING masa lambaları ve Zinteh tasarımı lambalar da burada anılmayı hak ediyor. Jong-su’nun aydınlatma tasarımı da benzeri bir oyuncu yaklaşıma sahip, çok işlevli bir tasarım olarak dikkat çekiyor.

Light Shelf, rafı sayesinde masa lambasına da dönüşebiliyor

Ilsangisang markasıyla üretim yapan Güney Koreli tasarımcı Jong-su Light Shelf ile basit ama tam anlamıyla “parlak” bir ürün ortaya koyuyor. En sevdiğiniz oyun figürünü, en sevdiğiniz albümü, sevdiceğinizin verdiği çiçeği ya da sık kullandığınız takılarınızı her zaman göz önünde tutmak, kaybetmemek ve hatta dekoratif bir malzemeye dönüştürmek için onu Light Shelf’in rafına yerleştirmeniz yeterli. Çok işlevli tasarım, spot ışık numarası yapan bir rafa sahip.

O kadar da numaracı değil!

Spot ışığı numarası yapan bir rafı olsa da Light Shelf o kadar da numaracı değil. Sonuçta gerçekten aydınlatma işlevi de sunuyor. Raf bir ayak vazifesi görebildiğinden, duvara monte etmek yerine dilerseniz masa lambası olarak da kullanabiliyorsunuz. Deep Black (derin siyah), Space Grey (uzay grisi) ve Sea Blue (deniz mavisi) olmak üzere 3 farklı renk seçeneğiyle sunulmuş.

Jong-su’nun tasarımlarını Instagram sayfası aracılığıyla takip edebilirsiniz.

En Sevdiğiniz Eşyalarınızı Sport Işığı Taşısın En Sevdiğiniz Eşyalarınızı Sport Işığı Taşısın En Sevdiğiniz Eşyalarınızı Sport Işığı Taşısın En Sevdiğiniz Eşyalarınızı Sport Işığı Taşısın En Sevdiğiniz Eşyalarınızı Sport Işığı Taşısın En Sevdiğiniz Eşyalarınızı Sport Işığı Taşısın

En Sevdiğiniz Eşyalarınızı Sport Işığı Taşısın

Görsel: Ilsangisang