Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Eşyalarınızı Koyabileceğiniz Bir Gece Lambası: Svamp

Eşyalarınızı Koyabileceğiniz Bir Gece Lambası: Svamp

Donut şeklinde bir başlığa sahip olan Svamp; içine küçük eşyalarınızı koyabileceğiniz işlevsel bir gece lambası tasarımı.

Lambalar tasarımcıların sevdiği konulardan. Aydınlatma alanında şık ve yenilikçi pek çok fikir görüyoruz. Ancak lambalara aydınlatma dışında bir işlev kazandıran tasarımlar daha az. Genç tasarımcı Christoph Andrejcic; Svamp isimli gece lambası ise form ile işlevi şık bir görünümle bir araya getiriyor.

Mantarı andıran bir forma sahip olan Svamp; tatlı bir ışık yayan bir gece lambası. Komodininiz üzerinde durmak için tasarımlı sade ve şık bir görüntüsü var. Ancak Svamp’ın özelliği sadece gece lambası olması değil. Tepesindeki donut şeklindeki kasesi, küçük eşyalarınızı içine koyabileceğiniz bir hazne aslında. Bu hazne bir de turuncuyla ayrışan, daha küçük hazneye sahip. Lambanın üst kısmı için koyu mavi kullanılmış. Tabanı ise saydam. Bu yumuşak renklerle birleşen turuncu ise hoş ve güçlü bir kontrast oluşturuyor.

svamp_Christoph Andrejcic_bigumigu_6 svamp_Christoph Andrejcic_bigumigu_6

Ivır Zıvırlar İçin Hazne

Hazne kısmıyla farklılaşan bu gece lambası, küçük ıvır zıvırları saklamak için ideal. Örneğin, büyük bölmeye elinizin altında olsun istediğiniz şeyleri koyabilir, takı-toka gibi daha minik şeyleri ise turuncu bölüme koymak mümkün. Komodininiz üzerinde kapladığı yeri size yeniden sunarak alandan çalmamayı başarıyor. Özellikle dar alanlar ve küçük odalar için pratik ve işlevsel bir aydınlatma çözümü sunuyor.

Svamp, Creative Session’ın Doing Donuts with CS (#doingdonutswithcs) yarışması kapsamında geliştirilmiş. Dolayısıyla kullanılan donut şekli tesadüf, değil.

svamp_Christoph Andrejcic_bigumigu_ svamp_Christoph Andrejcic_bigumigu_ svamp_Christoph Andrejcic_bigumigu_

Görsel: Behance