Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ekrandaki Eğlenceye Ne Kadar Yaklaşabilirsin?

Ekrandaki Eğlenceye Ne Kadar Yaklaşabilirsin?

PRISM+ televizyonlarının görsel sürükleyiciliğini ortaya koyan yeni kampanya filmleri, ekrandaki eğlenceye ne kadar yaklaşılabileceğini mizahi bir yaklaşımla işliyor.

Her filmde, PRISM+’ın yüksek çözünürlüklü televizyonları ve tam donanımlı eğlence sistemi aracılığıyla farkında olmadan eğlence evrenine çekilen farklı karakterler merkeze alınmış. Kimi konser, kimi yemek tarifi kimi de dizi izliyor. Filmler, PRISM+’ın tam ürün paketinin sağladığı görsel-işitsel sürükleyicilik düzeyini ortaya koyuyor.

Ekranın içinde gibi hissettiren TV’ler

MullenLowe Singapur’un imzasını taşıyan kampanyanın filmleri, FACTORY01’in ödüllü yönetmeni ve Tayland’ın ödüllü sürrealist komedi ustası Wuthisak “Un” Anarnkaporn tarafından hayata geçirilmiş. Post prodüksiyonu ise THEQUIETLAB Singapur ve Bangkok üstlenmiş.

Filmlerde, dünyadaki her TV izleyicisinin deneyimlediği sıradan davranış ve tutumlar üzerinden esprili senaryolar hazırlanmış. Örneğin konser izleyen bir izleyici kendisini solistin mikrofonuymuş kadar yakınında hissediyor, konsere dalıp gidiyor. Fakat kendine geldiğinde, çocuğunun okul ödevleri aklına geliyor. “Git ödevlerini bitir, yoksa bu televizyonu atacağım” diye söyleniyor.

PRISM+, Singapur’un en hızlı büyüyen yerel markalarından biri olduğu için ekip büyük bir heyecanla çalışmış. Sinemalarda, dijital platformlarda ve mağazalarda yayınlanan filmler, PRISM+’ın kendisini Singapur’un en iyi tam donanımlı akıllı ev markası olarak konumlandırmaya yönelik marka stratejisine hizmet ediyor. Filmlerde PRISM+ Q Series Ultra Google TV, diğerinde PRISM+ Q Series QE Google TV ve PRISM+ Alpha Series OLED TV tanıtılmış.

Görsel: PRISM+