Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yeniden Dışarı Çıkmaya Hazır Mısın?

Yeniden Dışarı Çıkmaya Hazır Mısın?

Lynx için hazırlanan kampanya kısıtlamalardan sonra yeniden dışarı çıkmanın ve sosyalleşmenin kolay olmayacağını eğlenceli senaryolarla gösteriyor.

Pandemi ve karantina süreci ile birlikte günlük yaşam değişti. Kimi zaman evden çıkmadan saatlerce oyunlar oynandı kimi zaman yataktan çıkılmadı. Dışarı çıkılmaması sonucu insanlar nasıl sosyalleşeceğini de unuttu. Evde geçirilen bunca aranın ardından insanlarla yeniden buluşma ve bir araya vakti geldiğinde nasıl davranacağını unutmuş olanlar olabilir.

Lynx, “iyi kokuyorsun ve dışarı çıkmaya hazırsın” mesajı veriyor

Kısıtlamaların bitmesiyle insanlar yeniden dışarılara çıkmaya başladı. Lynx (Axe), yeni normal standartlarına uyarak, insanların yeniden hayata ve dışarıdaki yaşama nasıl uyum sağladığıyla ilgili eğlenceli bir reklam filmi yayınladı.

MullenLowe London imzalı Smell Ready kampanyası karantina sonrası yeniden sosyalleşmede zorluk yaşanabileceğini Lynx’e özgü iletişim diliyle aktarıyor. Karantinayı üç adımda inceleyen kampanyada bilinmeyen aşama, işlerin tuhaflaştığı aşama ve son olarak normal hayata geçiş kısmının incelendiği bölüm bulunuyor. Lynx, bu durumundan bunalmış ancak bir yandan da tereddütte kalmış olanlar için yeniden eskisi gibi kokabileceklerini hatırlatıyor.

Post-COVID dönemi reklam filmi çekimleri

Pandemiyle birlikte reklam filmlerinin üretim süreçleri de daha zor hale geliyor. Smell Ready kampanyası da bu olağanüstü koşullarda hazırlandığı için alternatif teknikler kullanılmaya özen gösteriliyor. Önceden var olan görüntülerin yanı sıra oyuncular evlerdeki çekimleri kendi gerçekleştiriyor. Mümkün olduğunda yeşil ekran ve CGI kullanımıyla çekimler tamamlanıyor. MullenLowe Group UK CCO’su Jose Miguel Sokoloff da post-COVIDile birlikte yeni normal standartları altında yaratıcı işler çıkarmanın önemine değiniyor.

Künye

Müşteri: AXE / Lynx (Unilever)
Ajans: MullenLowe in London
CCO: Jose Miguel Sokoloff
Yaratıcı Lider: Gavin Cumine
Yaratıcılar: Drew Davies & Angus Crombie
Tasarım: Danny Flint
Ajans Yapımcısı: Alex Pemberton
Prodüksiyon Şirketi: CANADA
Yönetmen: PENSACOLA
Yapımcı: Laura Serra Estorch
DOP: Oriol Barcelona
Sanat Yönetmeni: Teresa Montanuy
Editör: Carlos Font Clos
Ses: Sam Robson / 750mph
Post ProdüksiyonGlassworks
Müzik: Big Sync

Görsel: YouTube, mullenlowegroup