Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
EA Sports’tan Komadakileri Uyandıran Will Efsanesi

EA Sports’tan Komadakileri Uyandıran Will Efsanesi

Oyunun 19. versiyonunu anlatan reklamda komedi yıldızları bir restoranda yemek yiyip Will isimli karakterin efsanesinden bahsediyorlar.

Spor müsabakaları kadar reklamları da insanı heyecanlandırıyor. Super Bowl mesela reklam kuşağı ne olacak diye aylar evvelinden konuşuluyor. Ya da spor oyunlarının reklamları da heyecanlı oluyor. FIFA Dünya Kupası için yapılan reklamlar da keza bizleri mest etmişti kendine. Şimdi de EA Sports çok eğlenceli bir reklamla karşımızda.

Komedyen ve rapçi Lil Dicky ve SNL’le Disjointed’ten tanıyor olabileceğiniz Chris Redd EA Sports’un Madden NFL için yaptığı yeni reklamı The Greatest Play Call Ever’da bizleri 3 dakika boyunca güldürüyor. Ve reklam 5 saniyede dikkatimizin kaybolduğu dijital dünyaya 3 dakika ile meydan okuyor.

Will Bu Oyunu Bozar

Reklam filmi geçen sene oyunda kazanan hesabın sahibinden esinlenilerek yazılmış. Oyunun 19. versiyonunu anlatan reklamda komedi yıldızları bir restoranda yemek yiyip Will isimli karakterin efsanesinden bahsediyorlar. Aldığı bir kararın nasıl da oyun tarihine damga vurduğunu konuşurlarken bir anda efsaneyi duyan herkes oraya gelmeye başlıyor. Efsane kulaktan kulağa aşıyor ve kalabalığa Nicki Minaj bile dahil oluyor. Spor haberi spikerlerinin oyundaki kararla ilgili söyledikleri konuşuluyor. Will’in adı dükkana veriliyor, Will acı sos reklamlarına çıkıyor. Bu inanılmaz zafere komadaki biri uyanıyor. Yani kısacası Will’in zaferi kelebek etkisi yaratıyor.

Reklam filmi Chappelle’s Show’dan biliyor olabileceğiniz Neil Brennan tarafından çekildi. sFilmde aynı zamanda spor uzmanları Joel Embiid, DeAndre Hopkins, ESPN’de Katie Nolan ve Hot Ones’tan Sean Evans da rol aldı.

Madden 19, 10 Ağustos’ta ortamlara düşüyor ve kampanya NFL sezonunun açılışına kadar devam edecek. Ayrıca sevenleri için oyunun müziklerini de aşağıya bırakıyoruz.

Künye:

Reklamveren: EA Sports
Reklam ajansı: Johannes Leanardo
Yaratıcı Ofis Başkanı: Jan Jacobs
Yaratıcı Ofis Başkanı: Leo Premutico
Yardımcı Yaratıcı Yönetmen: Omid Amidi
Kıdemli Reklam Yazarı: Maclean Jackson
Reklam Yazarı: Thomas Woods
Sanat Yönetmeni: Jacob Mehringer
Yapım Amiri: Dana May
Sorumlu Yapımcı: Brett Fisher
Kıdemli Yapımcı: Antonio Burnett
Yapım Şirketi: Caviar
Yönetmen: Neal Brennan
Sorumlu Yapımcı: Michael Sagol
Yapımcı: Tova Dann
Kurgu: Arcade Edit
Sorumlu Yapımcı: Sila Soyer
Kurgucu: Paul Martinez
Kurgucu: Ali Mao
Sosyal İçerik Uzmanı: Abbey Chaus
Yapımcı: Andrew Cravotta
Yapımcı: Alexandra Leal
Yapımcı: Denice Hutton

Görsel: YouTube