Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
New Balance ile Dışarı Çık ve Hızlı Ol

New Balance ile Dışarı Çık ve Hızlı Ol

New Balance koşu ayakkabıları FuelCell Propel ve FuelCell Rebel için hazırlanan reklam filminde kullanıcılarını hızlı olmaya çağırıyor.

The Rec League, New Balance markasının FuelCell Propel ve FuelCell Rebel koşu ayakkabıları için bir dizi reklam filmi hazırladı. New Balance’ın yayınladığı küresel kampanya, retro havası ve basit mesajlarıyla dikkat çekiyor. Geleneksel koşu ayakkabısı reklamlarından sıyrılan proje enerjik ve hareketli efektleriyle dikkat çekiyor. Yaklaşık iki dakika süren reklam filmi dışında her sporcu için ayrıca kısa reklam filmleri de bulunuyor. Trent Ubben ve Jack Jensen tarafından yönetilen reklam filmleri New Balance’ın en iyi atletlerinden ve profesyonel koşucularından oluşuyor.

New Balance uzun manifestolara ve metaforlara ihtiyaç duymuyor

New Balance, ürünlerinin tanıtımı için hazırlanan reklam serisinde profesyonel atletlerle çalışıyor. Sydney McLaughlin, Trayvon Bromell, Boris Berian, Cory McGee ve Kendall Ellis reklam filminde oynayan sporcular arasında bulunuyor. Yayınlanan reklam serilerindeki ortak tema sporcuların hızlı olduğunu göstermek için kullanılan manifestolara ve metaforlara ihtiyaç duymuyor oluşu. Özel efektler, yaratıcı eklentiler ve Retro dokunuşlarla klasik reklamların dışına çıkan New Balance ürünlerini kullanmayı tercih eden herkese “Dışarı çık ve hızlı ol.” diyor.

The Rec League yaratıcı başkanı Jack Jensen, New Balance’ın farklı ve özgün projelerden çekinmediğini ifade ediyor. Sydney McLaughlin veya Trayvon Bromell gibi sporcuların ne kadar hızlı olduğunu herkes bildiği için bu durumu tekrar vurgulamadan görsel efektlerle farklı bir yaklaşım sergilediklerini söylüyor.

Küresel planlanan kampanya açıkhava ve sosyal medya reklamlarını yanı sıra New Balance mağazalarında gösterimde olacak. FuelCell Propel ve FuelCell Rebel spor ayakkabılarının tanıtımının yapıldığı reklam serisinin dışında, Temmuz ayı süresince, bireysel sporcuların filmleri de mağazalarda gösterimde olacak.

 

Künye

Müşteri: New Balance
Küresel Pazarlama Direktörü: Patrick Cassidy
Küresel Pazarlama Yönetimi: Siobhan Breagy, Sean Sweeney
Spor Pazarlama Müdürü: Kevin Quadrozzi
Ajans: The Rec League
Yaratıcı Yönetmen: Trent Ubben, Jack Jensen
Prodüksiyon Müdürü: Trent Ubben
Yaratıcı Başkan: Jack Jensen
Marka Müdürü: Scott Swindler
DOP: Adam Bial
Yapımcı: Josh Nathan
Yapımcı Asistanı: Albert Chi
UPM: Alyssa Giordano
VFX: Gabe Sanchez
Renklendirme: Gabe Sanchez

Görsel: Youtube