Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Doğtaş’tan Kalpleri Isıtan Bir Proje: Pati Sigortası

Doğtaş’tan Kalpleri Isıtan Bir Proje: Pati Sigortası

Doğtaş "Pati Sigortası" projesiyle, barınaklardaki canları sahiplenen müşterilerine ücretsiz mobilya onarım hizmeti sunuyor.

Can dostlarımız, performans sanatı konusundaki yeteneklerini sık sık evin belirli köşelerinde sergilerler. Patileri dert görmesin, en sevdikleri şeylerden biri mobilyalar üzerinde soyut çalışmalar yapmak. Bir noktada elbette bu minik eserlere alışıyoruz. Bazı durumlarda ise iş mobilyanın ömrünü çok fazla kısaltan bir noktaya gelebiliyor. Bu durum ekonomik açıdan kara kara düşünmemize sebep olabiliyor. Hele de ekonominin alt üstüğü olduğu böylesi bir dönemde… Doğtaş, Pati Sigortası ile bu konuda güzel bir adım atarak hayvan dostlarına destek çıkıyor.

Doğtaş: “Kocaman kalbini minik dostlarımıza açanları böyle ufak detaylarla uğraştırmıyoruz.”

Pati Sigortası, hem “satın alma, sahiplen” hareketini destekleyen hem de bu duyarlılığı sergileyen Doğtaş müşterilerine kolaylık sağlayan bir sosyal sorumluluk projesi. Hayvan Bakım Evleri’ndeki hayvanları sahiplenenlerin Doğtaş mobilyalarını Pati Sigortası’yla sigortalıyorlar. Dolayısıyla Doğtaş mobilyası olan hayvan dostlarının mobilyaları ücretsiz onarılıyor.

Doğtaş’ın internet sitesinde şu detaylara yer verilmiş: “Doğtaş’tan döşemeli ürün alan ve hayvan bakım evlerinden sahiplenme belgesi olanlar için 1 yıl boyunca 1 kez geçerli olmak üzere ücretsiz olarak, patili dostun zarar verdiği koltukların yüzlerini değiştirme garantisi veriyor.”

Pati Sigortası, markanın Misafir Pati projesiyle başlattığı hayvan dostu yaklaşımının devamı niteliğinde. Kampanya Haytap tarafından destekleniyor ve müşteriler, en yakın Hayvan Bakım Evi’ndeki hayvanlarla bir araya gelmeye teşvik ediliyor. Kampanyanın arkasındaki yaratıcı ajans ise Titrifikir.

Hayvan sahiplendirmeyle ilgili radarımıza diğer yaratıcı işlere şuradan göz atabilirsiniz. özellikle HAÇİKO’nun, “Minik Dostlar İş Arıyor” projesine ve sokak hayvanlarının gözünden dünyayı gösteren Empati isimli filme mutlaka bir bakmanızı öneririm.

Künye:

Müşteri: Doğtaş
Ajans: Titrifikir

Görsel: YouTube