Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Vodafone Sokak Tabelalarını Köpek Tasmalarına Dönüştürdü

Vodafone Sokak Tabelalarını Köpek Tasmalarına Dönüştürdü

VMLY&R Team Red, Vodafone'un evcil hayvan takip sistemi V-Pati ürününün tanıtımı için sık kullanılan köpek isimleri ile aynı ada sahip sokakları kullandı.

Duvarlara her gün yeni köpek kayıp ilanları ekleniyor. Evden veya sahibinden uzaklaşan evcil köpekler sokaklarda kayboluyor, eve dönüş yolunu bulamayabiliyor. Şanslı olanlar bir başkası tarafından bulunuyor. Köpeği bulanlar tasmasında veya kayıp ilanında yer alan numaralardan köpeklerin sahibine ulaşabiliyor. Ancak kaybolan köpeklerin hepsi için maalesef bu durum geçerli olmuyor. Vodafone evcil köpeklerin sokaklarda kaybolmasını engelleyecek V-Pati isimli evcil hayvan takip sistemi ile köpeklerin her an nerede olduğunu takip edebilmeye imkan sağlıyor.

V-Pati tanıtımı için VMLY&R Team Red tarafından hazırlanan kampanya ile en sık kullanılan evcil hayvan isimleriyle aynı adı taşıyan sokaklar mecra olarak belirlendi. Duvarlara yapıştırılan posterlerde yer alan köpekler tasmalarının olduğu bölgeye sokak tabelaları gelecek şekilde yerleştirildi. “Kaybolursa Adresi Belli” yazısı ile birlikte duvarda yer alan köpekler V-Pati hayvan takip sisteminin tanıtımını yaparken duvarları da renklendirmiş oldu.

V-Pati posterlerinin fotoğrafları Google Street View’da

Bununla birlikte Google Street View’a da sokakların posterlerli halinin fotoğrafları yüklendi. 360 derece çekilmiş fotoğraflar sayesinde sokaktan geçmemiş olan kullanıcılar da V-Pati posterlerine erişebiliyor. Karabaş Caddesi, Minik Sokağı, Karamel Sokağı ve Prenses Sokağı’nda yer alan 360 derecelik fotoğraflara linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

Künye

Müşteri: Vodafone
Müşteri Yetkilisi: Esra Süzme, Letisya Taşçı, Sezer Derkuş, Melis İnceoğlu
Ajans: VMLY&R Team Red
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Ayşe Aydın Erdoğan
Yaratıcı Yönetmen: Erkan Kaya, İlker Dağlı
Sanat Yönetmeni: Ümit Aydın
Reklam Yazarı: Cem Etyemez, Ozan Yücekuş
Stratejik Planlama: Koray Serin, Deniz Cemiloğlu
Müşteri İlişkileri: Sezin Özçelik Güneş, Kübra Sabancı, Zeynep Dinçer
Ajans Prodüktörü: Gamze Bayındır Gedik
Prodüksiyon Şirketi: F2.8
Fotoğrafçı: Ozan Çakmak
Post Prodüksiyon: 1000Volt

Görsel: Vimeo