Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sigortam.net Keçisi ve Kara Murat Kötülerle Savaşıyor

Sigortam.net Keçisi ve Kara Murat Kötülerle Savaşıyor

Kara Murat, Tribal Worldwide İstanbul tarafından hazırlanan kampanyada müşterilerin uygun trafik sigortasına sahip olması için yüksek fiyatlar yazan kayaları teker teker parçalıyor.

Keçisi ile birlikte dikkat çeken kampanyalar düzenleyen sigortam.net Kadir İnanır’la başladığı iş birliği serüvenine Kara Murat’la devam ediyor. En doğru trafik, kasko ve sağlık sigortasını bulmaya yardımcı olma misyonu üstlenen şirket kampanyasıyla müşterilerinin en uygun fiyatlarla trafik sigortası yapmasına yardımcı olacağını açıklıyor.

Kara Murat’tan yüksek fiyatlara tekme

Nostaljik Kara Murat filmlerini aratmayan reklam filmi Tribal Worldwide İstanbul imzası taşıyor. Kara Murat ve keçinin başından geçenleri anlatan serinin ilki olan trafik sigortası filminde güçlerini birleştiren ikili, halkı yüksek fiyatlı trafik sigortası tekliflerinden koruyor. Trafik sigortası reklamında kötü adam yüksek fiyatlar içeren sigorta tekliflerini insanların üzerine atarken Kara Murat bir anda beliriyor ve yüksek tekliflerin bulunduğu taşları parçalıyor.

Kara Murat, trafik sigortalarına fazla para ödemem ve ödetmem dedikten sonra sigortam.net keçisine dönüyor ve trafik sigortası tekliflerinin nasıl alınacağını anlatıyor. Sigortam.net, 20 farklı şirketin teklifini karşılaştırıp en ucuz olanını müşterilerine öneriyor. Fazla para ödemeden en ucunuzu anında çevrimiçi olarak satın alabileceğinizi vurguluyor.

Künye

Reklam Ajansı: Tribal Worldwide İstanbul
Reklamveren: Sigortam.net
Reklamveren Yetkilileri: Mustafa Say, Onur Özkan, Gizem Kaçamak, Ahmet Karan, Buket Canlı, Semih Soytekin, Özge Güney
Ajansı Başkanı ve Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Arda Erdik
Ajansı Başkan Yardımcısı ve Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Başar Bellisan
Yaratıcı Ekip: Zeynep Ordu, Yiğit Tümer
Müşteri Direktörü: Buse Sokullu
Ajans Prodüktörleri: Uğur Karaman, Levend Çağıl
Prodüksiyon Şirketi: Autonomy İstanbul
Yönetmen: Arda Birkiye

Görsel: Instagram