Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kara Pure Havayı Suya Dönüştürüyor

Kara Pure Havayı Suya Dönüştürüyor

Kara Pure, havadaki suyu yoğunlaştırarak mineral bakımından zengin alkali suya dönüştürebiliyor.

Yüzyıllardır içme suyunun çeşitli sağlık sorunlarına yardımcı olabileceğini bilmekle beraber, minareller açısından zengin su içmenin öneminin de farkındayız. Ancak suyun tüm faydalarından yararlandığımızdan ne kadar eminiz? İşte bu yüzden Kara Pure daha önce görülmemiş, yenilikçi, havadan suya teknolojisini geliştirdi.

Kara Pure ile her gün havadan 10 litre su elde edilebiliyor

Kara Pure, evinizdeki standart havayı 9.2+ pH antioksidan-alkali suya dönüştürürken, havadan suya sebil, her gün havadan 10 litre kadar su elde edilmesini mümkün kılıyor. Aynı zamanda 7 temel doğal mineral (kalsiyum, magnezyum, lityum, çinko, selenyum, stronsiyum ve metasilik asit) içeren mineraller bakımından zengin su sağlayan Kara Pure, filtrelemeden sonra, sağlığınıza ve bağışıklık sisteminize güçlü bir destek sağlıyor. Dahili iyonlaştırıcı, suyu asidik ve alkali kısımlarına ayırırken 9.2+ pH alkali minerallerle güçlendirerek özelliklerini geliştiriyor.

Bakteri ve Biyolojik Kirleticilerden Arınmış

Kara Pure su, çok aşamalı bir filtrasyon ve arıtma işlemi ile arıtılıyor. Su haznesindeki UV-C sterilizatörü sayesinde hazne, bakteri ve biyolojik kirleticilerden arındırılıyor. Her 4 saatte bir suyu otomatik olarak sterilize ederlerken, içme suyunuzun her zaman taze ve temiz olmasını sağlıyor.

Kara Pure, havadaki nemi yakalayarak su ürettiği için nem alma cihazı olarak da hizmet ediyor. Ortamınızdaki fazla suyu etkili bir şekilde temizlerken hasara, pahalı onarımlara ve hatta solunum sorunlarına yol açabilecek küf oluşumunu da önlüyor.

Bildiğiniz Bütün Su Sebillerini Unutun!

New York merkezli Kara Water’ın Kurucu Ortağı ve CEO’su Cody Soodeen, “Atmosferik su jeneratörleri, tüketicinin onları kullanacağı ortam dikkate alınmadan yaratılan ve tasarlanan endüstriyel makineler olan öncüllerimizi ifade eder.” diyor bir röportajında ve ekliyor: “Bir tüketici olarak içme suyumuz olduğu sürece suyumuzun 100 km öteden gelmesiyle ilgilenmiyoruz. Benzer şekilde, havadan suya dönüşüm de ilgi çekici olabilir, ancak havadan suya dönüşümün güvenilirliğini teknoloji üzerinden desteklemek istiyoruz.”

Kara Pure, bilim-kurgu gibi görünen teknoloji arasındaki boşluğu doldurarak ve onu iyi bilinen su sebilleri konseptine bağlayarak, Hindistan genelinde havadan suya dönüşüme öncülük edecek.

Coody Soodeen, aynı röportajında Kara Pure’un Hindistan pazarına girmesi hakkında da bilgilere yer veriyor:

“Hindistan’daki Mumbai ve Goa gibi birçok büyük şehir, yıl boyunca yüksek neme sahip. Kara Pure’un işlemi, bu büyük şehirlerde bulunan yüksek nemi içeren havayı sistemimize çekmek ve güvenilir nemden sağlıklı su çıkarmaktır. Sonuç olarak, Kara Pure havayı suya dönüştürür. Havadan suya dağıtıcı ile kastettiğimiz şey budur.”

Bilgilere ek olarak Kara Pure’un akıllı sensörleri, nem oranı %25’in altına düştüğünde kapanarak, alanınızın aşırı nem almamasını sağlıyor. İşte yeni teknoloji sebilimiz, bunlardan en iyi şekilde yararlanmamıza yardımcı oluyor. Kara Pure ile havadan gelen lezzetli alkali ve mineralce zengin suyun keyfini çıkarırken, vücudumuz ve tat alma duyularımız bize teşekkür edeceğe benziyor.

Görsel: Indiegogo