Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Darbelere Dayanıklı Oyuncu Ryan Gosling

Darbelere Dayanıklı Oyuncu Ryan Gosling

Ünlü oyuncu Ryan Gosling'in şimdiye kadar oynadığı filmlerdeki yediği dayakları bir araya getiren Fandor, 75 saniye boyunca bizleri Gosling'in bilmediğimiz bir yanıyla tanıştırıyor.

Ryan Gosling birçok gencin gönlünde yere sahip bir oyuncu. Hatta bazılarının pamuklara sarmalamak istediği biri dahi olabilir. Notebook’tan sonra kariyeri giderek yokuş yukarı bir koşuya dönüşen Gosling’i en son Blade Runner 2049’da izledik. Kendisi yeni Memur K olarak rol almış ve bizleri yine havalı duruşlarına ve bakışlarına hayran bırakmıştı. Gerçi sadece yakışıklı olmasını övemeyiz Ryan Gosling’in kendisi yetenekli de. Sadece Notebook ve Blade Runner 2049 değil oyuncunun filmografisinde bulunanlar. 43 filmi var oyuncunun oynadığı ve bunların içerisinde alkışlanacak ya da açıp açıp tekrar izlenecek filmler yeterince mevcut.

Yapılır mı Ryan Gosling’e Böyle Hareketler?

E tabii bu kadar filmde oynayınca da haliyle şekilden şekile giriyor oyuncular. Sırf canlandırdıkları karakterler değil bazen öyle dövüş sahneleri oluyor ki bizim izlerken yüreğimiz cız ediyor. Film seven insanların bir araya gelerek oluşturduğu ekip Fandor da sinemaya dair videolar paylaşmayı seven bir grup ve Ryan Gosling’in seneler içerisinde rol aldığı filmlerde yüzüne çok fazla darbe yediğini fark etmişler. Ve bu görüntüleri filmlerden ayıklayıp bir araya getirmişler.

Ryan Gosling tahmin edeceğiniz üzere bu 75 saniyelik videoda yüzüne yüzüne yumrukları yiyor, karnına atılan yumruk ve tekmelerle yıkılıyor. Harrison Ford’un çat diye suratına yapıştırmasıyla kan tükürüyor. Evet, içiniz acıdı biliyorum zaten video da acı bir video. İzleyen için Ryan hayranıysa acı yoksa olan Ryan’a oluyor. Ryan’a da olanlar film icabı oluyor ama neyse.

Görsel: Vimeo