Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ryan Reynolds Peak Games’in Kampanyasında

Ryan Reynolds Peak Games’in Kampanyasında

Peak Games'in Ryan Reynolds ile çalıştığı kampanyası; tamamen performans temelli bir pazarlama vizyonuyla dünyada bir ilk.

Toy Blast gibi oyunlarla dünya çapında tanınan Türk mobil oyun geliştirici Peak Games, reklam ajansı TBWA\Chiat\Day ile yenilikçi bir reklam kampanyasına imza attı. Dünyada bir olarak tanımlanan performans pazarlama temelli kampanyada, ünlü oyuncu Ryan Reynolds rol alıyor.

TBWA\Chiat\Day tarafından hazırlanan kampanya için 30 versiyonlu 9 farklı senaryo yazılmış. Peak Games’in farklı durumlara ve hedef kitlenin tepkilerine göre seçeceği ve geliştireceği bu senaryolar ile kampanya doğal olarak evrimleşecek ve yaratıcı ile hedef kitle arasındaki doğru noktayı bulacak. Her adımı ve içerdiği her video derinlemesine analitik istatistikler ile ölçümlendirilen bu kampanya; firmanın popüler oyunu Toon Blast ile başlıyor. Filmlerde Ryan Reynolds’un Toon Blast oyununa olan bağımlılığını farklı enstantaneler içerisinde mizahi bir üslupla izliyoruz.

Ryan Reynolds ile Uyumlu İş Birliği

Tom Kuntz yönetmenliğindeki filmlerde; esprili tarzıyla bilinen, Deadpool filminin ünlü oyuncusu ve yapımcısı Ryan Reynolds rol alıyor. Firmanın strateji yönetmeni Ömer İnönü, Ryan Reynolds’ın ünü ve marka imajının sosyal platformlarda büyük dikkat çeken mizah anlayışıyla birleştiğinde Toon Blast için kusursuz bir isim ortaya çıkardığını söylüyor. Ryan Reynolds da Peak Games ile çalışmanın çok eğlenceli olduğunu ve bu iş birliğinden büyük keyif aldığını belirtti.

Peak Games, önümüzdeki haftalarda reklam spotlarını 80 milyon abonesine sunacak. Kampanyanı Instagram ve Facebook üzerinden başlaması planlanıyor.

Görsel: YouTube