Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Cesaretin Varsa Alarmını Günün En Korkunç Saatine Kur

Cesaretin Varsa Alarmını Günün En Korkunç Saatine Kur

Burger King, Cadılar Bayramı kampanyasında paranormal olayların yoğunlukla yaşandığı tüyler ürperten gece saatlerinde kalkma cesareti gösterip uygulamasına giren müşterilerine ücretsiz ürünler sunuyor.

Halloween (Cadılar Bayramı) yaklaşırken bugüne özel kampanyalarıyla ön plana çıkan Burger King müşterileriyle etkileşim kurmanın yine farklı bir yolunu buluyor. Daha önceleri New York Queens’teki bir şubesini McDonald’s hayaleti olarak giydiren, #ScaryClownNight etiketli kampanyasıyla palyaço kostümü giyip şubelerine gelenlere bedava Whopper veren, Scary Places kampanyasıyla müşterilerinin terk edilmiş fast food restoranlarına gitmesi için meydan okuyan fast food zinciri bu sefer gecenin en ürkütücü saatine ve batıl inançlara odaklıyor.

David Madrid, 3 AM Apparitions başlıklı kampanya uzmanlara göre paranormal olayların en çok gerçekleştiği günün en korkunç saati gece 3’te uygulaması üzerinden Cadılar Bayramı fırsatları sunuyor. Kampanya için hazırlanan reklam filminde gece saat 3’te gerçekleşen bir dizi tuhaf olaylara yer veriliyor.

Uyanık kalmaya cesaret edenlere Burger King’ten hediye

Burger King İspanya tarafından gerçekleştirilen kampanya kapsamında Cadılar Bayramı haftası boyunca her gün Burger King’in uygulaması üzerinden farklı ürünler ücretsiz olarak sunulacak. Ancak bu ücretsiz teklifler gece saat 3’te sadece bir saat boyunca geçerli olacak. 25 Ekim’den itibaren her gece Burger King’in fırsat ürünleri için en ürkütücü saatte uyanmaya cesaret eden kullanıcılar bu saat aralığında bedava ürünleri yakalayabilecek.

3 AM Apparitions kampanyası; İspanya, Brezilya, Şili, Meksika, Arjantin, Portekiz, Çin, Belçika, Polonya, İtalya gibi farklı ülkelerde uygulanacak. Kampanya aynı zamanda Burger King’in hızlı servis veren restoranlar (QSR market) sıralamasında birinci sırada olan uygulamasının da daha fazla indirilmesinin ve kullanılmasının önünü açıyor.

Künye

Müşteri: Burger King İspanya
Ajans: DAVID Madrid
Kürsel CCO: Pancho Cassis
Kürsel COO: Sylvia Panico
İdari Yaratıcı Yönetmen: André Toledo, Saulo Rocha
Yaratıcı Yönetmen: Fred Bosch
Metin Yazarı: Guilherme Pinheiro
Sanat Yönetmeni: Pedro Gabbay, Camilo Jimenez
Prodüksiyon Şirketi: Sal Gorda
Yönetmen: Titan Pozo
İdari Yapımcı: Juanjo Gómez
Müzik: Sal Gorda, Universal Music

Görsel: MarCom News, YouTube