Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Büyük Beden Kadınlar İstediği Her Şeyi Başarabilir

Büyük Beden Kadınlar İstediği Her Şeyi Başarabilir

JCPenney, bedenleriyle barışık büyük beden kadınların hayatta istedikleri her şeyi bütün olumsuzluklara rağmen elde edebileceklerini canlı kanıtlarla gösteren bir kampanya yarattı.

Büyük beden olmak, utanılması gereken bir durum değil. Çocukluklarından beri, en yakınları tarafından bile fazla kiloları yüzünden sürekli başarısız olacağı dikte edilen, okul yılları boyunca arkadaşları için alay konusu olmaktan kurtulamayan, onur kırıcı lakaplar takılan ve sürekli yıkıcı eleştirilere maruz kalan kadınların başarıya ulaşması için karşılaştıkları olumsuzluklara kulaklarını tıkaması, hiçbir zaman hiçbir koşulda yılmaması ve belirledikleri hedeflerden asla vazgeçmemesi gerekiyor.

Giysi, ayakkabı, mobilya, dekorasyon malzemesi gibi pek çok farklı ürünün satışını yapan perakende mağazası JCPenney, yukarıdaki düşünceleri sonuna kadar destekleyen, beden pozitivizmini öne çıkaran, büyük beden olmanın başarı karşısında bir engel olmadığını vurgulayan #HereIAm kampanyasını başlattı.

Kampanyaya ait reklam filminde, toplumda edindiği yerle ve çizgisiyle dikkat çeken; Grammy adayı müzisyen Mary Lambert, Project Runway kazananı (aynı zamanda JCPenney tasarımcısı) Ashley Nell Tipton, Instagram’ın yoga yıldızı Valerie Sagun, blogger ve tasarımcı Gabi Fresh, yazar Jes Baker gibi başarılı büyük beden kadınlar yer alıyor.

Görsel: YouTube