Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Burger King’den Rafael Nadal’a: “muhtemelen hala açsın”

Burger King’den Rafael Nadal’a: “muhtemelen hala açsın”

Burger King Fransa, rakibi Mackenzie McDonald’ı yenen Rafael Nadal’a yaptığı “muhtemelen hala açsın” paylaşımı üzerinden McDonald’s’a göndermede bulundu.

Pandemi nedeniyle dört ay ertelenen Roland Garros (Fransa Açık) Paris’te ikinci tur maçlarıyla devam ediyor. Burada son üç yıldır üst üste şampiyon olan İspanyol tenisçi Rafael Nadal, 13. şampiyonluğuna ulaşmak için mücadele veriyor. Dün akşam 2 numaralı seribaşı Rafael Nadal, 211’inci sırada bulunan ABD’li Mackenzie McDonald ile karşılaştı. Kariyerinin 20. Grand Slam’ini kazanmayı hedefleyen Nadal toplamda 1 saat 40 dakika süren karşılaşmayı kazandı. Dünyanın dört bir yanındaki tenisseverin izlediği karşılaşma 6-1, 6-0 ve 6-3’lük setlerle sona erdi.

Burger King Fransa’dan McDonald’s’a gönderme

Nadal’ın rakibini zorlanmadan yendiği maçın sonunda tabeladaki sonuç M. Mcdonald ve R. Nadal kısaltmalarıyla ekrana yansıtıldı. Buradaki fırsatı kaçırmayan Burger King Fransa, sonucun ekran görüntüsünü alıp esprili bir paylaşım yaptı.

Burger King Fransa, Mackenzie McDonald’ın soy isminin fast food dünyasındaki ezeli rakibi McDonald’s’a benzerliğinden faydalandı. Fast food zinciri, Nadal’ın açık ara farkla yendiği mücadele sonrası skorun ekran görüntüsünü paylaşıp Nadal’a “muhtemelen hala açsın” yazdı. McDonald’ı yenmesine rağmen doymamış olan Rafael Nadal’ı Burger King’e davet etti.

Anlık bir görüntüden bu fikri çıkaran Burger King Fransa’ın pazarlama ve sosyal medya çalışanları dikkat çekici bir işe imza atmış oldu. gönderi paylaşıldıktan kısa bir süre sonra Twitter’da viral oldu. Anlık olarak 55 binden fazla beğeni alan ve 13 binden fazla retweet edilen gönderinin beğeni sayısı artmaya devam ediyor.

Görsel: Twitter