Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bumble’dan Netflix Spoiler’ı

Bumble’dan Netflix Spoiler’ı

Bumble, Netflix ile olan "Netflix Nights In" adlı yeni ortaklığını sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.

Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı “Spoiler verenlerden biri değiliz ancak bunu kaçırmak istemeyeceğinizi söyleyebiliriz.” paylaşımıyla Netflix ile gerçekleştirdiği iş birliğini duyuran flört uygulaması Bumble, bu ortaklık kapsamında platforma “Netflix Nights In” adlı Netflix içeriklerine dair kullanıcıların karşılıklı olarak bilgilerini test edebilecekleri bir oyun eklemeye hazırlanıyor.

Kullanıcıların tek başlarına değil eşleştikleri kişilerle oynayabilecekleri oyun 30 Ocak’ta başlayıp 13 Mart’a kadar sürecek. Netflix Nights In’e şimdilik ABD, Kanada ve Birleşik Krallık’taki kullanıcılar katılabilecek. Oyunun her bölümünde, “Emily in Paris”ten Ashley Park, “Love Is Blind”den Alexa Lemieux ve “Selling Sunset”ten Amanza Smith gibi ilgili diziden farklı bir yıldız yer alacak. Uygulamanın tek seferlik mi yoksa kalıcı mı olduğuna dair ise henüz herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Netflix Pazarlama Ortaklıkları Başkan Yardımcısı Magno Herran, Bumble ile gerçekleştirdikleri iş birliğiyle ilgili “İnsanların Netflix şovları ve filmleri üzerinden bağlantı kurmasını ve çevrelerinde kendi topluluklarını oluşturmasını görmeyi seviyoruz. Ve bu ortaklıkla insanlara,  izledikleri şeye göre onları anlayan birini bulmanın bir yolunu vermek istedik.” ifadelerini kullandı.

Bumble, film ve dizi gibi ilgi alanlarını paylaşmanın potansiyel eşleşmeler için sohbet başlatmayı kolaylaştırdığını belirterek kullanıcılarının yüzde 78’inin bu yöntemi benimsediğini belirtiyor. Bumble anketine katılan kullanıcıların yüzde 72’si eşleşmelerden sonra gerçekleşen buluşmalarda bir film veya dizi hakkında eşleştikleri kişilerle tartıştıklarını belirtiyor. Netflix istatistiklere göre ise insanların yüzde 42’si bir randevudayken bir dizi hakkındaki teorilerini paylaşıyor. Yüzde 86’sı partnerleriyle aynı dizi zevkine sahip olmaktan ve aynı içerik üzerinden bağ kurmaktan keyif alıyor.

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Apple TV+ ile bir ortaklık kuran Bumble, ‘Ted Lasso’ dizisindeki kurgusal flört uygulamasına benzer bir şekilde kullanıcıların birbirini görmeden eşleşmesini sağlayan bir blind date deneyimi tasarlamıştı. Kullanıcıları görünüşlerini belli etmeden rasgele birbirine bağlayan dizideki “Bantr Live” uygulamasını hayata geçiren Bumble, bu iş birliğinde katılımcılara doğrudan mesaj yoluyla sohbet etmeleri için üç dakika süre verdi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Bumble (@bumble)’in paylaştığı bir gönderi

Görseller: Twitter, Instagram