Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bir Yusufçuğun Hayatında Saykodelik Yolculuk

Bir Yusufçuğun Hayatında Saykodelik Yolculuk

Tame Impala’nın Breathe Deeper parçası için Harry Butt tarafından hazırlanan müzik videosu mistik ve keyifli bir yolculuğa çıkarıyor.

Feels Like We Only Go Backwards, Mind Mischief gibi parçaları ve onlar için hazırlanan kısa film tadında müzik videolarıyla bildiğimiz Tame Impala yeni müzik videosuyla izleyenleri saykodelik bir yolculuğa çıkarıyor. Rock müzik grubu, geçtiğimiz şubat ayında The Slow Rush isimli bir albüm çıkarmıştı. Albümün parçalarından olan Breathe Deeper için hazırlanan müzik videosu bir yusufçuğun gözünden salınımlarla fantastik bir serüven sunuyor. Yol boyunca başka böcekler ve canlılar bu serüvene eşlik ediyor.

Akışkan renkler ve kaleydoskobun oluşturduğu desenleri andıran görseller

Başrolunde CGI bir yusufçuğun oynağı Breathe Deeper animasyon, soyut arka planlar arasında geçiş yapıyor. Butt Studio (Harry Butt) tarafından yönetilen müzik videosu 3B ve 2B animasyonu bir araya getiriyor. Butt, animasyona deneysel yaklaşıyor. Tonu, dokusu ve renk seçimiyle halüsinatif bir evren yaratıyor.

Bir mağaradan çıkıp kendi yolculuğunu gerçekleştiren yusufçuğun gözünden gördüğümüz sahnelerde görsellerin müziğin ritmiyle hareketi ve titreşimi esrarengiz ve karmaşık bir hava yaratıyor. Böceğin yolculuğuna odaklanan video onun hikayesini kendi gözünden sunuyor. Müzik videosu sonlara doğru bir kaleydoskoba bakıyormuşçasına geometrik şekiller ve desenlerle iyice soyut bir hal alıyor. Mistik yolculuk böylelikle sona eriyor.

Künye

Yönetmen: Butt Studio
Prodüksiyon Şirketi: Blinkink
İdari Yapımcı: Josef Byrne
Yapımcı: Rosanna Morley
Gradasyon Şirketi: Black Kite Studios
CG: Harry Butt, George Dyson, Dexter George, Jess Herrera, Ben Swanwick
2D: Katy Wang, Jade Evans, Hannah Lau-Walker, Connor Campbell

Görsel: YouTube