Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ayrılık Acısı Çeken Priz

Ayrılık Acısı Çeken Priz

Apple, ayrılık acısı çeken bir prizin hüzünlü şarkısıyla iPhone 15 Plus'ın uzun ömürlü pilini tanıtıyor.

Apple “Miss You” başlıklı reklam filmiyle, iPhone 15 Plus’ın uzun pil ömrünü akıllara kazımaya kararlı. Mizahi bir yaklaşıma sahip olan filmde, eskiden telefonun sık sık şarj edildiği aşk dolu günleri anan priz, animasyon bir karakter olarak canlandırılmış. Sevgililer Günü’ne doğru sessiz ve tekinsiz bir geri sayım içinde olduğumuz bugünlerde bu reklamı izlemek ayrı bir keyif.

Prizde iki ayrı yuva var, dolayısıyla bunlar iki farklı surat olarak tasvir edilmiş. İkisi de üzgün gözlerle bakıyorlar ve somurtarak düet yapıyorlar.

Apple: “Çooook uzun pil ömrü”

Acılı priz, rapçi Doe Boy’un Way Too Long şarkısını mırıldanıyor ve aşkıyla temas ettiği anlar arasındaki uzun sürelerden yakınıyor. Aralık ayının başında çıkan şarkıyı, Breyan Isaac ve Cotrell Dennard bestelemiş.

Eski telefonun yerini iPhone 15 Plus’ın almasıyla artık aşkını (şarj aletinin fişini ya da eski iPhone’u kastediyor olsa gerek) göremez olmuş. Cihazın “çooook uzun pil ömrü” bu ilginç kurguyla vurgulanıyor.  30 saniyelik reklam filmi, yapım şirketi Division Global tarafından çekilmiş ve François Rousselet tarafından yönetilmiş.

Apple, iPhone 15 serisini geçtiğimiz Eylül ayında piyasaya sürmüştü. Bu seride şu cihazlar yer alıyordu: iPhone 15, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ve iPhone 15 Plus.

iPhone 15 ve iPhone 15 Plus aşağı yukarı aynı özelliklere sahip; Plus’ın daha büyük boyutlu ve daha uzun pil ömrü olması dışında… Plus tek şarjla, 26 saate kadar video oynatma (20 saate kadar yayın) ve 100 saate kadar ses oynatma imkanı sunuyor.

Görsel: Apple