Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Atletik Volvo İş Makineleri Dolph Lundgren ile Sabah Sporunda

Atletik Volvo İş Makineleri Dolph Lundgren ile Sabah Sporunda

Volvo kazıcıları için hazırlanan reklam filmi, Forsman & Bodenfors imzası taşıyor ve başrolünde Dolph Lundgren yer alıyor.

İş makineleri çok heybetli araçlar. Tek başına bir binayı yerle bir edebiliyorlar, hızla yol döşüyorlar. Günümüzde içinde yaşadığımız beton ormanların sessiz aktörleri onlar. Sessiz sıfatı çalışma şekillerine bir övgü değil tabii ki. Fakat iş makinelerinin öyle bir yönü var ki anlamlandırılamayan bir seyir zevki sunuyor. Kepçe izle, kamyon izle gibi anahtar kelimeler hepimiz için bir anlam ifade ediyordur. Volvo’nun iş makineleri segmenti Volvo Construction Equipment için hazırlanan yeni reklam filmi de Forsman & Bodenfors imzası taşıyor. Volvo’nun uzun soluklu ajansı Forsman & Bodenfors, bu filmde ünlü yönetmen, aktör, yapımcı ve uzak doğu dövüş sanatları sporcusu Dolph Lundgren başrolde oynuyor.

Dolph Lundgren sesiyle güne zinde başlayan kepçeler

Dolph Lundgren, kariyerine 88 filmde oyunculuk, 9 filmde yönetmenlik, 15 filmde yapımcılık yaptı. The Expendables, Rocky IV, Creed II gibi yapımlardan da tanınıyor. Pump It Up isimli reklam filmi büyük bir prodüksiyonla hoş detayların bir araya gelmesiyle yaratılmış. Hollywood’un aksiyon yıldızı bir köşede, Technotronic’in ikonik parçası Pump Up The Jam fonda, Volvo’nun kepçeleri şınav ve barfiks çekiyor. Yan yana güne hareket ederek başlıyor.

Volvo’nun küçük boyutlu 1 tonluk en minik kepçelerinden 90 tonluk dev araçlarına kadar her biri gün içinde çok ağır işlerin altından kalkıyor. Forsman & Bodenfors da bu özelliği vurgulamak için eğlenceli, gülümseten bir filme imza atmış. Lundgren’in tavırları da adeta sert, Hollywood’dan fırlamış sıkı komutan izlenimiyle parodiyi güçlendiriyor.

Kamera arkası görüntüleri de sayfanın altındaki videodan izleyebilirsiniz.

Görsel: YouTube