Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Arda Erdik’ten Yalın ve Sevimli Çizgi Hikayeler

Arda Erdik’ten Yalın ve Sevimli Çizgi Hikayeler

Arda Erdik, eşi Elif Mertoğlu ve köpekleri Tokyo’nun başından geçenleri çizgi hikayeler şeklinde takipçileriyle paylaşıyor.

Sizce de sanat, hayatın gerçekliğinden biraz olsun uzaklaşmamızı, ona farklı bir yerden bakmamızı sağlayan en temel araçlardan biri değil mi? Mesela seyahatlerini selfie yerine çizgilerle anlatan çiftin fotoğraf projesi Doodledeux, gerçek hayatı daha önce hiç görmediğimiz bir şekilde görmemize sebep olmuyor mu? Ya da Yolky Games girişimcileriyle Dodgy Dodge adlı bir kart oyununu yaratmak için iş birliği yapan Jean Jullien, köpeklerin gizli dünyasını gözler önüne sermedi mi? Şimdi de Arda Erdik kendisi, eşi ve köpeklerinin hayatını çizgilerle kısa hikayelere çeviriyor.

2002 yılında meslek hayatına metin yazarı olarak başlayan Arda Erdik, şu anda Tribal İstanbul Worldwide’da ajans başkanı ve kıdemli yaratıcı yönetmen olarak kariyerine devam ediyor. Geçtiğimiz ay yayınlanan GittiGidiyor’da Yok Yok reklam filminin de yaratıcı yönetmenliğini yapan Arda Erdik, bu yıl 25.si düzenlenen Golden Drum 2018’in de seçici kurulda yer aldı.

Arda, Elif ve Tokyo’nun hayat hikayeleri

Geçtimiz günlerde Arda Erdik, eşi Elif Mertoğlu ve sevimli köpekleri Tokyo’nun günlük hayatında başından geçenleri Instagram hesabından paylaşmaya başladı. Tokyo’nun Erdik ailesine katılmasının ikinci ayında başlayan bu seri, yalın bir anlatımla hazırlanmış çizgi hikayelerden oluşmakta. Büyük umutlarla da başlayabilen bu kısa hikayeler genellikle beklenmedik şekilde sonuçlanıyor. Arda, Elif ve Tokyo’nun samimi hayat hikayelerini gösteren bu sevimli illüstrasyonların tamamını Erdik’in Instagram hesabı üzerinden takip edebilirsiniz.

Görsel: Arda Erdik