Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Arda Erdik’ten Genç Reklamcılar İçin Yaratıcı Bir Arşiv Serisi

Arda Erdik’ten Genç Reklamcılar İçin Yaratıcı Bir Arşiv Serisi

Arda Erdik Instagram'da başladığı #taslaktan isimli yeni bir paylaşım serisiyle genç reklamcılara deneyimlerini ve ödüllü kampanyaları anlatıyor.

Arda Erdik’i, hem reklamcı kimliğiyle hem de sosyal medyada paylaştığı yaratıcı içerikleriyle yakından takip ediyoruz. Örneğin eşi Elif Mertoğlu ve sevimli köpekleri Tokyo’nun günlük hayatında başından geçenleri iki yıl önce çizgi hikaye olarak Instagram hesabından paylaşmaya başlamış, yine çok güzel işlere imza atmıştı. Arda Erdik 3 gün önce, eğitimci kimliğini ve reklam dünyasındaki deneyimlerini yaratıcı bir paylaşım biçimiyle yansıttığı yeni bir seriye başladı.

Arda Erdik bilindik işlerin taslaktan ödüle uzanan hikayelerini anlatıyor

Arda Erdik #taslaktan adını verdiği bu seriyle özellikle genç reklamcılara hitap ediyor. Akıllara kazınan çalışmaları arşivden çıkarıyor ve taslağından yayınlanmış haline kadarki aşamalarını sıralıyor. Serinin ilk paylaşımda Audi’nin yağmur ilanlarına yer vermiş. Paylaşım metninde, işin hayata geçirilme aşamalarını esprili ve samimi bir dille aktarmış. Sinir bozucu ertelenme süreçlerinden hayata geçirilip ödül aldığı ana kadar tüm detaylara hakim oluyorsunuz böylece. Aslında reklamcılıkla çok yakın bağları olmayan insanların dahi ilgiyle takip edebileceği, başarıya giden yolda ders çıkarabileceği bir seri bence.

Serinin ikinci paylaşımında ise “O İş Cepte!” kampanyasına yer vermiş. 1,5 yıl süren kampanyanın perde arkasını; fikir aşamasından konuyu Cem Yılmaz’la paylaşma, müşteriye sunma ve animasyon hazırlıklarına kadar aktarmış. Kampanya İşCep’i birinci sıraya yerleştirmenin yanı sıra Altın Effie, Kristal Elma gibi pek çok ödül alarak başarısını kanıtlamış. İşin tam künyesini buradan görebilirsiniz.

Serinin devamını merakla ve heyecanla bekliyoruz!

Görsel: Arda Erdik