Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
25. Golden Drum Yarın Portorož’da Başlıyor

25. Golden Drum Yarın Portorož’da Başlıyor

Uluslarası Yaratıcılık Festivali Golden Drum konuşmaların, atölyelerin ve eğitimlerin yanı sıra yarışma programıyla 17-19 Ekim'de başlıyor.

Slovenya Reklamcılar Odası tarafından organize edilen Golden Drum, bu yıl 25. yaşını kutluyor. 17-19 Ekim’de gerçekleşecek olan etkinlikte 3 gün boyunca ilham verici konuşmalar, çalıştaylar, çokça eğitici ve öğretici fırsatlar, yeni iş bağlantıları ve tabii ki olmazsa olmazı ödül töreni gerçekleşecek.

Golden Drum boyunca 40 konuşmacı, geleceğin yaratacağı yeni sorunlarını çözmek için gereken ilhamın kaynağı ve anlamı üzerinde konuşacak. Günümüz örnekleriyle konular ele alınarak geleceğe yönelik tahminlerde bulunulacak. Yaratıcılığın ve reklamcılığın özündeki değerler hem mevcut hem de göz önünde olmayan sorunları tespit ederek onlara karşı çözümler üretmek üzerine. Bu nedenle de yaratıcılık festivalleri sektör çalışanları için içgörü ve trendleri fark etmelerini kolaylaştırıyor.

Sektörün üst düzey yöneticileri Golden Drum konuşmacıları arasında

Golden Drum katılımcıları, bu yıl aralarında Sir John Hegarty, Barry Wacksman (EVP ve Küresel Strateji Kurulu Başkanı, R/GA), David Pivk (Marka İletişim Yöneticisi, Nike EMEA), Justin Billingsley (CEO, Publicis Emil), Stephan Loerke (CEO, Dünya Reklamcılar Federasyonu) bulunduğu isimlerin tecrübelerini dinleyecek. Türkiye’den ise Manajans/JWT’nin yaratıcı yönetmeni Sami Basut ve Havas Worldwide İstanbul’un CCO’su Ergin Binyıldız da konuşmacılar arasında. Öte yandan Sami Basut ve Tribal Worldwide Ajans Başkanı ve İstanbul Yaratıcı Yönetmeni Arda Erdik bu yılki seçici kurul arasında yer alıyor.

Festival hakındaki detaylı bilgiye internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Görsel: Golden Drum