Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Amazon Kutuları Sevimli El İşi Projelerine Dönüşüyor

Amazon Kutuları Sevimli El İşi Projelerine Dönüşüyor

Amazon, kutularının üzerine bastığı şablonlar ve SmileCode aracılığıyla kutuları tüm aile için eğlenceli bir kendin-yap projesine dönüştürüyor.

Amazon, sene başından beri QR kod kullanımına hız verdi. Dergi ilanlarında yer alan SmileCode adlı bu kodlar, Amazon kutularında alışık olduğumuz gülümsemeyi içeriyor. Kodlar tarandıktan sonra Amazon uygulaması ile birlikte kullanıldığında kullanıcılara indirimler, hediye çekleri, konum tabanlı fırsatlar ve türlü avantajlar kazandırıyor. Şimdi de kutularına yeni işlevler kazandırmayı hedefleyen marka, SmileCode’u kutularına taşıyor.

#MoreThanaBox etiketiyle desteklenen projede, kutuların çöpe gitmek yerine bir şeylere dönüşmesi amaçlanıyor. Bunun için de Amazon Prime kullanıcıları,  kutuların üzerindeki SmileCode’ları taradığında karşılarına bir talimat videosu çıkıyor. Video, üzerinde farklı çizimlerin basılı olduğu kutuları eğlenceli bir el işi projesine dönüştürmek için hazır 8 şablondan birine ilişkin bilgiler içeriyor.

amazon_morethanabox_bigumigu_

8 Farklı El İşi Projesi

Elinizde hangi kutu olduğuna bağlı olarak kutunuzu sevimli bir dinozora, bir uçan daireye veya bir akvaryuma çevirebiliyorsunuz. Kutular bu sayede çocuklar için yaratıcı ve eğlenceli bir kendin-yap projesine dönüşüyor. Üstelik yarattığınız karton cismi, yine uygulama üzerinden artırılmış gerçeklik aracılığıyla canlandırmak da mümkün.

Marka, Şubat ayında da kutuları dönüştürmeye ilişkin bir davet yapmış, çeşitli önerilere vererek ve insanları yarattıklarını sosyal medyada #MoreThanaBox etiketiyle paylaşmaya çağırmıştı.

Görsel: GeekWire