Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Akıllı Şişme Top Geliyor

Akıllı Şişme Top Geliyor

Play Impossible Gameball, entegre Bluetooth teknolojisi üzerinden mobil uygulamasına bağlanarak top oyunlarına etkileşim getiriyor, hareketi teşvik ediyor.

Top oynamak çocukluğun vazgeçilmezi… Ne kadar sektirebilirsin, ne kadar uzağa atabilirsin, düşürmeden kaç kere birbirimize atabiliriz gibi küçük yarışlar yaratıp saatler geçirten, çocukları eğlendirirken onlara hareket imkanı sağlayan basit ama etkili bir oyuncak. Şimdi Play Impossible Gameball™ sayesinde şişme topumuz, yenilikçi teknolojilerle birleşip oyunları daha da eğlenceli hale getiren bir şekle bürünüyor.

Play Impossible Gameball™ farklı sporlar yapma olanağı tanıyan, hem iç hem de dış mekan kullanımı için tasarlanmış bir top. Onu diğer toplardan farklı kılan özelliği ise mobil araçlarla bağlantı kurabilmesi.

5-15 yaş arası çocuklara seslenen Gameball; 25 cm çapında akıllı bir şişme top. Basketbol ve voleybol topu üretiminde tanınmış bir marka olan Baden Sports işbirliğiyle üretilen Gameball için en kaliteli mikrofiber malzemeler kullanılmış. Bu sayede topun dayanıklılığı artırılmış, her koşulda oyun altında bile ömrü oldukça uzun: 18-24 ay arası.

 

Play Impossible teknolojisi ise topun hareket verisini görselleştirerek tüm oyuncular için eğlenceyi ve performansı yükseltmeye yönelik. İçerisinde hareketi algılayan sensörler, mikro kumanda, Bluetooth radyo ve elektrik enerjisini depolayan bir ultrakapasitör bulunuyor. Hızlı şarj etme çubuğu sayesinde 30 saniyede şarj olabilen top; 90 dakikaya varan oyun keyfi sağlıyor.

Gameball; Bluetooth üzerinden özel Android ya da iOS mobil uygumaya bağlanarak eğlenceli ve etkileşimli top oyunları sunuyor. Topla bütünleşik teknoloji aracılığıyla uygulama üzerindeki oyunlar ücretsiz oynanabiliyor ya da yine uygulama aracılığıyla farklı oyunlar satın alınabiliyor.

Play Impossible oyunları; harekete, el-göz koordinasyonuna ve çevikliğe dayanan oyunlar. Sunduğu deneyim aslında tanıdık, çocukların daha önce de oynadıkları oyunları elektronik bir platforma taşıyor. Bunu yaparken de zamanımızın seviye geçmeye, tablet, telefon ya da bilgisayar oyunları oynamaya bayılan çocukları için zorlayıcı seviyeler, kazanılması gereken başarılar ve istedikleri sosyal platformda paylaşabilecekleri anlar sunarak oyun içindeki oyun hissini artırıyor. Basit bir top oyununu etkileşimli ve eğlenceli bir hale çeviriyor, daha çok hareketi teşvik ediyor

Play Impossible, şirketin duyurusunu ve lansmanını Indiegogo ve Microventures üzerinden yapıyor ve kendine yatırımcı arıyor. Gameball’un 2017 başlarında $99.99 gibi bir fiyat etiketiyle satışa sunulması planlanıyor.

Görsel: Vimeo