Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sıra Dışı Şişme Kabanlar

Sıra Dışı Şişme Kabanlar

Pierpaolo Piccioli, Moncler’in Genius programı kapsamında hazırladığı şişme tasarımlara yenilerini ekledi.

Bu kışa girerken İtalyan kışlık giyim markası Moncler ve ünlü modacı Pierpaolo Piccioli iş birliğiyle doğan kapsül kaban koleksiyonu hem tuhaflığıyla hem de büyüleciğiyle oldukça dikkat çekmişti. Rönesans tablolarından esinle yaratılan bu koleksiyonun ardından yeni bir şişme seriyle daha bu iş birliği devam ediyor.

Pierpaolo Piccioli imzalı şişme tasarımlar

Yeni şişme tasarımlarda, öncekilerden farklı olarak zarif geometrik desenlere yer verilmiş. Kalıpları şişme kabandan ziyade şişme elbise havasında. Yerleri süpüren etekleri, koza benzeri gövdeleri ve bazılarında uygulanan abartılı başlıklarıyla biçim olarak da önceki modellere göre biraz daha çılgın görünüyorlar.

Moncler’in Genius programı kapsamında sürdürülen koleksiyonun bu ayağında, ünlü modacı Pierpaolo Piccioli’nin yanı sıra tasarımcı, aktivist ve model Liya Kebede’nin de katkıda bulunduğunu görüyoruz. Tanıtım fotoğraflarındaki kompozisyonlar yine klasik tablolardaki sahneleri anımsatıyor. Çekimlerde ise sadece siyah modeller yer almış. Pierpaolo Piccioli bu seriye dair paylaşımlarında ırk ve cinsiyet ayrımcılığı karşıtı mesajlar vermiş.

Pierpaolo Piccioli: Sıra Dışı Şişme Kabanlar

 

Pierpaolo Piccioli: Sıra Dışı Şişme Kabanlar Pierpaolo Piccioli: Sıra Dışı Şişme Kabanlar Pierpaolo Piccioli: Sıra Dışı Şişme Kabanlar Pierpaolo Piccioli: Sıra Dışı Şişme Kabanlar

Görsel: Instagram
Manşet görseli düzenlenmiştir.