Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İtalyan Moncler’den 70. Yılına Özel Olağanüstü Koreografi

İtalyan Moncler’den 70. Yılına Özel Olağanüstü Koreografi

Lüks moda markası Moncler, 70. yaş gününü ikonik beyaz ceketini giyen 18 bin kişinin yer aldığı Duomo meydanındaki etkileyici bir gösteriyle kutlamaya başladı.

70. yıl dönümünü 70 gün boyunca farklı organizasyonlarla kutlamaya hazırlanan İtalyan lüks moda markası Moncler, açılış kutlamasını Milano’daki Piazza del Duomo’da gerçekleştirdiği etkileyici bir koreografiyle yaptı. Kuruluş yılına atfen 700 dansçı, 200 müzisyen, 100 koro üyesi ve 952 modelden oluşan 1.952 sanatçıyı bir araya getiren marka, ikonik beyaz Moncler “Maya 70” şişme ceket giyen 18 bin kişiyle meydanda ilgi çekici bir görüntü oluşturdu.

Fransız koreograf Sadeck Berrabah‘ın yönettiği gösteri, Teatro alla Scala di Milano Virna Toppi’nin baş balerininin dansıyla açıldı. Ardından çeşitli sanatçıların şarkıları ve danslarıyla devam eden gösteride beyaz ceketli kalabalık olağanüstü bir koordinasyonla hareket etti.

Markanın kutlamalarında her şey 7 sayısına dayandırılıyor. Örneğin 70 yıla özel olarak belirlenen, aralarında Thom Browne, Hiroshi Fujiwara, Rick Owens, Pierpaolo Piccioli, Francesco Ragazzi, Giambattista Valli ve Pharrell Williams olduğu 7 tasarımcı, markanın ikonik ceketini kendi tarzlarıyla yeniden yorumlayacak.

Ayrıca Moncler 70. yıl kutlamaları kapsamında uzun zamandır kullandığı “Extraordinary Forever” sloganına “Extraordinary Journey” ifadesini ekleyerek yeni bir küresel kampanya başlatıyor. Markanın “En”lerinin ön plana çıkarılacağı kampanya, dünyanın farklı şehirlerinde yer alması planlanan gezici bir sergiyi ve dijital sanatçı Antoni Tudisco işbirliğiyle oluşturulacak yedi NFT koleksiyonunu içerecek.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Moncler (@moncler)’in paylaştığı bir gönderi

Görseller: Moncler, Instagram, Youtube