Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Adobe ile Yaratıcılığın Rönesansında Öne Çıkan İlkeler [Cannes Lions 2015]

Adobe ile Yaratıcılığın Rönesansında Öne Çıkan İlkeler [Cannes Lions 2015]

Adobe başkan yardımcısı John Travis, yaratıcılığın yaşadığı değişimi yeni bir Rönesans olarak tanımlayıp 5 maddeyle açıklıyor.

Bu yıl Adobe için ayrı bir önem taşıyor. Photoshop’un 25. yılını kutlayan Adobe, yaratıcılığı ve yaratıcı zihinlere yarattığı alan yaratmasıyla gurur duyuyor. Adobe başkan yardımcısı John Travis, yaşanan bu rönesansı 5 temel ilkeyle açıkladı.

  • Geleceğe karşı iyimser bakan üreticiler. İlham veren etkenlerle her an karşılaşabilme ihtimali, yaratıcı zihinlerin geleceğe daha iyimser bakmasını sağlıyor.
  • Yaratıcı zihinlerin çalışmaları, dünya üzerinde daha büyük etki yaratıp daha geniş kitlelere ilham veriyor.
  • Yaratıcı üretim sürecinin aldığı form, daha dinamik bir çizgiyi oturuyor. Böylece bir projenin seyri daha hızlı ve etkili sonuçlarla tamamlanıyor.
  • Disiplinler arası çalışma prensibiyle yaratıcılık besleniyor. Bilim, mühendislik, sosyal bilimler ve toplumlar harmanlanan yaratıcılık birçok yeni çalışma alanına sıçrıyor.
  • Geleneksel yaratıcılık disiplinleriyle günümüzdeki inovasyon ivmesi harmanlanıyor. Tıpkı çoklu disiplinler yapılan üretim gibi geçmişle gelecek arasında köprü kuruluyor. Jenerasyonlar arasındaki bağ güçleniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=QmYc1MNJaQc
Bigumigu Cannes Lions 2015’in medya partnerleri arasında yer alıyor.

Görsel; Adobe