Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
adidas İkonik Modelinin Topuğunu Ezdi

adidas İkonik Modelinin Topuğunu Ezdi

adidas’ın 70’lerden bu yana piyasada olan efsane modeli Stan Smith’in Slip-on tasarımda ayakkabıyı giyip çıkarmak kolaylaşıyor.

Stan Smith denilince akla adidas’ın en bilinen ayakkabı modeli geliyor. 1970’li yıllardan bu yana piyasada olan adidas ürünü özgün tasarımı sayesinde ikonik bir model haline geldi. Marka, COVID-19 sürecindeki karantinadan da ilham alarak kullanıcıların oldukça rahat giyip çıkarabileceği bir Stan Smith modeli tasarladı. İkonik modelin bilindik çizgileri sabit kalırken topuk bölgesi, yani arka kısmındaki bölge çıkarılarak yarı ayakkabı yarı terlik (mule ayakkabı) formuna geçiş yapılıyor.

Üç farklı seçenekle gelen Stan Smith Slip-on klasik tarzı koruyor

Terlik gibi kolayca giyilip çıkarılabilecek bu yeni modelde orijinal desenler korunuyor. Öyle ki ilk modeldeki küçük dikiş ayrıntıları ve hava delikleri bu modelde de yerli yerinde bulunuyor. Topuk kısmına yaklaştıkça kıvrımlar düzleşiyor. Arka kısma gelindiğinde form tamamen inceliyor. Arkası açık Stan Smith Slip-on karantinadan sonra yavaş yavaş sokağa çıkanları ayakkabıyı giyip çıkarma zahmetinden kurtarıyor.

Model üç farklı seçenekle geliyor. Sarı (tribe yellow), klasik beyaz (cloud white) ve çivit mavisi (indigo color) alternatifleri sunuluyor. Klasik beyaz ayakkabıda orijinal modelde olduğu gibi deri kullanılıyor. Çivit mavisinde ise üst kısmı kumaş oluşturuyor. Renkler sıcak yaz tonları ile uyumunu koruyor.

Stan Smith Slip-on model adidas’ın internet sitesinde satışa sunuldu. Ürün, ABD’de 70 dolar, Birleşik Krallık’ta ise 54,95 pound fiyatı ile satışa çıktı.

Görsel: adidas